Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Plangerea primariei Oradea a fost admisa de Curtea de Apel Timisoara

I.D. Investiţii /

Curtea de Apel Timisoara a admis plangerea formula de Primaria Oradea in legatura cu proiectul de reabilitare a retelelor de termoficare din municipiu.

Primaria a intentat proces cu privire la decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor prin care se dispune reevaluarea ofertelor depuse de doua asocieri in cadrul licitatiei vizand achizitionarea lucrarilor pentru proiectul mentionat. Ofertantii in cauza sunt: S.C. Romib S.A (lider asociere) - S.C. Consix Constructii S.R.L - S.C. Romterm S.A - S.C. Ceamisproiect S.R.L; asocierea S.C. Constructii Erbasu S.A. (lider asociere) - S.C. Selina S.R.L. - S.C. Termoproiect S.R.L.

De asemenea, instanta a respins plangerea S.C. Trustul de Instalatii Montaj si Constructii S.A.

Instanta s-a pronuntat in 27 noiembrie ac.

Primaria Oradea pregateste in continuare de semnarea contractului cu asocierea castigatoare S.C. Energomontaj S.A - S.C. Constructii Bihor S.A, astfel incat lucrarile din teren sa poata fi demarate cat mai repede.

Licitatia pentru reabilitarea retelelor de termoficare din Oradea a fost lansata in iulie 2012. Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la suma de 65,72 milioane lei fara TVA. S-a stabilit o perioada de implementare a proiectului de 30 de luni.

Aceasta investitie este finantata prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional