Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Bucuresti mai ramane un an in Splaiul Independentei

I.D. Investiţii /

sediul de pe Splaiul Independentei

sediul de pe Splaiul Independentei

Primaria Capitalei a prelungit contractul de inchiriere a sediului municipalitatii de pe Splaiul Independentei, nr. 291-293, sector 6, Bucuresti. Decizia a fost luata in cadrul sedintei de Consiliului General de ieri, 10 decembrie. De asemenea consilierii au aprobat exercitarea optiunii de cumparare a imobilului de pe Splaiul Independentei.

Primaria s-a mutat din sediul istoric de pe b-dul Regina Elisabeta in 2010 cand au demarat lucrarile de consolidare a cladirii, unul dintre principalele monumente de arhitectura ale Bucurestiului. Cum lucrarile nu au fost inca incheiate primaria este nevoita sa isi continue activitatea in sediul inchiriat.

Consilierii generali al Capitalei au aprobat ieri prelungirea contractului de inchiriere cu un an, pana la 10 decembrie 2014. Actul aditional de prelungire va fi incheiat cu compania Apatel Properties, care a devenit proprietara imobilului in 2010. Potrivit prevederilor acestui contract nivelul chiriei nu il va depasi pe cel actual.

Totodata conform contractului initial primaria are posibilitatea de a achizitiona cladirea integral, in rate sau in leasing. Daca primaria va cumpara cladirea din pretul de achizitie va fi scazuta chiria deja achitata.

Contractul de inchiriere a sediului din Splaiul Independentei, nr. 291-293, a fost incheiat initial in decembrie 2009 si a fost prelungit cu un an in noiembrie 2012, pana la 10 decembrie 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional