Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Capitalei alearga dupa parteneriate public-private

I.D. Perspective /

Primaria Capitalei intentioneaza sa stabilieasca parteneriate public private cu constructorul suedez Skanska Group pentru implementarea unor proiecte de dezvoltare ale Capitalei.

O intalnire intre edilul Capitalei si compania suedeza a avut loc ieri, 18 octombrie, la sediul municipalitatii.

Presedintele Skanska, Andreas Lindelof si-a exprimat disponibilitatea de a demara parteneriate pe termen lung cu municipalitatea bucuresteana pe proiecte de infrastructura.

La randul sau, Primarul Capitalei a salutat revenirea pe piata romaneasca a companiei suedeze si s-a aratat deschis la initierea unor proiecte comune.

Primarul General Sorin Oprescu a declarat:

"In ultimii ani Bucurestiul a inceput sa se schimbe in bine, sa se modernizeze, s-au dezvoltat proiecte vitale pentru Capitala, indeosebi de infrastructura si dotari edilitare (stadion, scoli, spitale ), dar avem nevoie in continuare de investitii pentru ca ne dorim ca Bucurestiul sa devina un motor de dezvoltare pentru Romania".

Edilul sef a subliniat faptul ca solutia optima pentru ca un oras sa se dezvolte este incheierea de parteneriate publice private, Bucurestiul facand deja un prim pas prin constructia parcarii de la Universitate.

Primaria Bucuresti si reprezentantii Skanska vor pune in urmatoarea perioada bazele unei viitoare colaborari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional