Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Capitalei finalizeaza proiectul de reabilitare a 100 de scoli

I.D. Investiţii /

Primaria Capitalei finalizeaza proiectul de reabilitare a 100 de scoli

Primaria Capitalei se apropie de finalizarea proiectului "Reabilitarea Infrastructurii Educationale din Bucuresti" prin care s-au efectuat lucrari la 100 de scoli. La momentul de fata 80 sunt finalizate complet, 19 sunt finalizate partial, iar o scoala este in executie.

Primarul General, Sorin Oprescu, care a efectuat ieri, 20 noiembrie, o vizita la Scoala de Muzica si Arte nr.3 inclusa in proiect, a declarat:

"Proiectul legat de reabilitarea scolilor este aproape gata. Bucurestiul are in acest moment 100 de scoli la cheie. De retinut ca aceste scoli sunt in primul rand consolidate, dar sunt si reabilitate si modernizate. Au laboratoare, cabinete, sali de sport, mobilier de ultima generatie, echipamente de inalta tehnologie. Doar in 19 scoli se mai lucreaza la finisaje si la corpurile nou construite."

Lucrarile au avut ca scop principal consolidarea structurilor de rezistenta a cladirilor, refacerea acoperisurilor, a instalatiilor, a tamplariei interioare si exterioare, a bransamentelor, termoizolarea cladirilor pentru reducerea consumurilor energetice si implicit a costurilor de intretinere a scolilor, retele noi de date-voce, instalatii de avertizare incendiu si antiefractie etc.

De exemplu la Scoala de Muzica si Arte nr.3 s-au realizat lucrari de consolidare si reabilitare, precum si construirea unui corp nou de cladire. Unitatea de invatamant beneficiaza acum de dotari ultramoderne, mobilier, echipamente IT etc.

Programul "Reabilitarea Infrastructurii Educationale din Bucuresti" are ca scop reabilitarea a 100 de scoli din Capitala. Valoarea totala a proiectului este de 233,58 milioane Euro.

Programul este derulat de municipalitate impreuna cu Banca Europeana de Investitii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional