Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Iasi va reevalua o oferta pentru consolidarea cladirii Muzeului Municipiului

A.D. Investiţii /

Primaria Municipiului Iasi va reevalua una dintre ofertele depuse in cadrul procedurii de achizitie publica vizand lucrarile de consolidare si restaurare a imobilului din str. Zmeu nr. 3 din Iasi in vederea transformarii acestuia in Muzeul Municipiului Iasi.

Masura a fost dispusa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) in urma analizarii contestatiei inaintate de compania Victor Construct. Prin aceasta s-a solicitat anularea adresei de comunicare a rezultatului procedurii, a deciziei autoritatii contractante de a declara castigatoare oferta depusa de compania Conest si obligarea autoritatii la reevaloarea ofertelor.

In replica, CNSC a admis in parte contestatia formulata de Victor Construct, anuland raportul procedurii si actele subsecvente si dispunand reevaluarea ofertei depuse de Conest, urmand ca ulterior sa continue procedura de atribuire. Consiliul a respins cererea Victor Construct de anulare a desemnarii drept castigatoare a ofertei Conest.

Contractul de lucrari pentru consolidarea, restaurarea si refunctionalizarea imobilului Casa Burchi-Zmeu in vederea infiintarii Muzeului Municipal Iasi are o valoare estimata la 12,9 milioane lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional