Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Oradea a atribuit lucrarile de intretinere a drumurilor

I.D. Investiţii /

Oradea

Oradea

Lucrarile de intretinere a strazilor din Oradea in perioada 2013-2017 au fost atribuite. Primaria Oradea a finalizat procedura de achizitie.

Lotul 1 ce cuprinde malul stang al Crisului Repede a fost atribuit asociatiei Selina-Drumuri Bihor.

Lotul 2 ce cuprinde malul al Crisului Repede ofertantul declarat castigator a fost asociatia Drumuri Orasenesti - Gauss Topo - Ritmoteh.

Criteriul de atribuire aplicat a fost "pretul cel mai scazut".

Acordurile-cadru cuprind lucrari de intretinere, reparatii, amenajari la strazi, poduri si trafic rutier in municipiul Oradea 2013-2017.

Actualmente se desfasoara perioada de contestatie, urmand ca data estimata pentru semnarea contractului de achizitie publica sa fie 18 octombrie 2013.

Acordul cadru anterior, care expira in acest an, a fost incheiat in 2009 cu firma Selina. Compania a executat lucrarile de intretinere si reparatii ale strazilor si podurilor in intreg municipiul Oradea. Prin impartirea acestor lucrari in doua loturi (malul stang, respectiv malul drept al Crisului Repede) se urmareste atat cresterea eficientei de interventie, cat si a calitatii lucrarilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional