Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Ploiesti a atribuit contractul pentru reabilitara liniei 102 de tramvai - etapa I

I.D. Investiţii /

Primaria Municipiului Ploiesti a atribuit lucrarile pentru reabilitarea traseului tramvaiului 102 asocierii Mari Vila Com - Leonhard Weiss - Aquila Construct - ELCO Bucuresti,pentru suma de 30,67 milioane de lei, au anuntat reprezentantii Primariei.

Obiectul contractului de lucrari presupune modernizarea infrastructurii liniei de tramvai 102 - etapa I Bucla Nord - Intersectie Republicii, pe o lungime de 4,55 km cale simpla de rulare si implica: refacerea infrastructurii si suprastructurii caii de rulare a tramvaiului, a liniei aeriene de contact, a stalpilor de sustinere a retelei de contact, amenajarea amprizei de tramvai, inclusiv a statiilor de tramvai, amenajari legate de colectarea si evacuarea apelor din precipitatii si a apelor de infiltratie, respectiv reabilitarea infrastructurii rutiere. Durata de executie este de 15 luni de la data semnarii contractului.

La licitatia deschisa au participat 11 ofertanti, insumand un numar de 47 societati in asociere, subcontractanti si terti sustinatori.

Valoarea contractului a fost estimata in proiectul tehnic la 44,18 milioane lei, fara TVA. Criteriul de atribuire aplicat a fost "pretul cel mai scazut".

Lucrarile sunt finantate preponderent cu fonduri europene atrase prin Programul Operational Regional.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional