Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Sectorului 3 a achizitionat un teren din platforma Republica

I.D. Investiţii /

Primaria Sectorului 3 a investit 6,24 millioane euro in achizitia unui teren apartinand fostei platforme Republica. Spatiul va fi transformat intr-un parc stiintific si tehnologic.

Proiectul va fi realizat de Primaria Sectorului 3 - Bucuresti, in colaborare cu Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica din Bucuresti. Acesta a fost oficializat pe 15 octombrie 2013, in urma semnarii parteneriatelor bilaterale.

S.C. Administrare Active Sector 3 S.R.L., detinuta si administrata integral de Consiliul Local al Sectorului 3, a achizitionat, pe 9 octombrie 2013, prin licitatie, un teren de 13 hectare, la un pret de 48 euro/mp, care a apartinut uzinei. In pretul tranzactiei este inclus terenul, dar si o parte din imobilele care se afla deja pe acesta.

Cea mai mare parte a terenului va fi utilizata pentru constructia parcului stiintific si tehnologic. Pe terenul achizitionat, vor mai fi realizate constructii pentru desfasurarea activitatilor din domeniul tertiar. Proiectul Primariei Sectorului 3 este in conformitate cu regimul tehnic al terenului, asa cum este descris in certificatul de urbanism.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional