Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiectul de modernizare a spatiilor publice din Targoviste a fost deblocat

A.D. Investiţii /

Procedura de achizitie publica vizand reabilitarea si modernizarea infrastructurii de utilitati publice urbane si a spatiilor publice din zona A a municipiului Targoviste va continua, ca urmare a unei decizii a Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Masura a fost dispusa in urma analizarii contestatiei depuse de compania Construct Plus, lider al asocierii Romstrade - Construct Plus - EMCO. Prin aceasta, s-a solicitat anularea raportului procedurii si obligarea autoritatii contractant, Primaria Municipiului Targoviste, la reevaluarea ofertelor depuse, inclusiv oferta depusa de asociere.

In aceasta privinta, compania Delta ACM a formulat o cerere de interventie pentru respingerea constestatiei amintite si mentinerea rezultatului procedurii.

In Replica, CNSC a respins ca nefondata contestia, a admis cererea de interventie si a dispus continuarea procedurii de achizitie publica.

Contractul pentru executia lucrarilor de reabilitare si modernizare a infrastructura de utilitati publice urbane, reabilitarea si modernizarea spatiilor publice urbane in zona A din municipiul Targoviste, are o valoare estimata la 55,15 milioane lei, fara TVA.

Contractul include reabilitarea si modernizarea retelelor stradale, a trotuarelor, a scuarurilor, precum si construirea de piste de biciclisti, crearea de noi locuri de parcare si modernizarea statiilor pentru transportul public in comun, amenajarea spatiilor de joaca pentru copii si a spatiilor verzi, reabilitarea si modernizarea retelelor de apa - canal, respectiv reabilitarea retelelor de iluminat public.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional