Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Regiunea Sud: Contracte semnate in valoare de aproape 3 miliarde lei

I.D. Investiţii /

La nivelul Regiunii Sud au fost semnate pana in 2 septembrie un numar de 502 contracte de finantare care solicita fonduri in valoare de 2,94 miliarde lei. Este vorba despre contracte de finantare nerambursabila prin Regio - Programul Operational Regional, Planul Integrat de Dezvoltare Urbana pentru Polul de Dezvoltare (PIDU) - Municipiul Pitesti, PID-ul Polului de Crestere Ploiesti si Planuri Integrate de Dezvoltare Urbana pentru 12 centre urbane.

Numarul total de contracte depuse spre finantare la nivelul Regiunii Sud pana in 2 septembrie 2013 a fost de 89.

Domeniul cu cea mai mare valoare contractata este: 2.1 "Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane, inclusiv constructia /reabilitarea soselelor de centura". Valoarea contractelor semnate pe acest domeniu se ridica la 997,48 milioane lei.

Sume importante au fost contractate si pe domeniul 1.1 Planuri integrate de dezvoltare urbana, Subdomeniul "Poli de crestere" (564,32 milioane lei) si

Domeniului 1.1 Planuri integrate de dezvoltare urbana, Subdomeniul "Centre urbane" (496,13 milioane lei).

Cele mai mari proiecte ca valoare au fost incheiate pe domeniul 2.1 "Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane, inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura". Este vorba despre reabilitarea DJ 701 ce se ridica la suma de 119,9 milioane lei si reabilitarea si modernizarea DJ411 in valoare de 109.22 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional