Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Rezultat incert pentru licitatia de extindere a retelelor de apa din judetul Arad

F.A. Investiţii /

Consiuliu National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a anulat rezultatul licitatiei vizand reabilitarea si extinderea retelelor de apa si de canalizare din

Ghioroc, Cuvin, Minis, Paulis si Lipova, judetul Arad.

Masura a fost dispusa in urma analizarii contestatiei depuse de compania Victor Construct. Prin aceasta, s-a solicitat anularea comunicarii rezultatului procedurii, prin care a fost exclusa oferta proprie, anularea raportului procedurii si a actelor subsecvente, respectiv obligarea autoritatii contractante, Compania de Apa Arad, la reevaloarea ofertei Victor Construct.

CNSC a admis contestatia, anuland raportul procedurii si adresele de comunicare si dispunand reanalizarea ofertei Victor Construct.

In cadrul aceleiasi proceduri au mai fost inaintate la CNSC alte doua contestatii, de catre companiile Tehnodomus si MVA Group, insa acestea au fost respinse.

De asemenea, compania Univro a formulat, la randul sau, o cerere de intervenite, prin care a cerut Consiliului respingerea contestatiei MCA Group si mentinerea rezultatului procedurii.

Contractul pentru executia lucrarilor de reabilitare si extindere a retelelor de apa si de canalizare din localitatile Ghioroc, Cuvin, Minis, Paulis si Lipova, judetul Arad, au o valoare estimata la 53 milioane lei, fara TVA.

Lucrarile presupun in principal realizarea unei conducte noi de aductiune in lungime de 16,6 km, reabilitarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa cu 26 km, executia a 3 statii de repompare a apei potabile, reabilitarea si extinderea sistemelor de canalizare cu 46,2 km si executia a 5 statii de pompare ape uzate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional