Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Romania a atins tintele FMI

I.D. Perspective /

prim-ministrul Victor Ponta (stanga), presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso (dreapta)

prim-ministrul Victor Ponta (stanga), presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso (dreapta)

Romania a reusit sa indeplineasca in acest an toate tintele de deficit stabilite cu Fondul Monetar International, a declarat prim-ministrul Victor Ponta in cadrul vizitei oficiale efecuate la Bruxelles in data de 17 septembrie.

In acest an tara noastra a izbutit totodata sa iasa din recesiune. Si momentul emisiunilor titlurilor de stat, cu dobanba de 5%, a reprezentat un succes pentru Romania.

Progresele clare facute de tara noastra incepand cu noiembrie 2011 au fost remarcate de institutiile europene, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, exprimandu-si aprecierea pentru modificarile efectuate in ultimul an. Cu toate acestea erorile comise in perioada 2010-2011, in ceea ce priveste modul de utilizare a fondurilor europene, se vor rasfrange asupra Romaniei in 2012 sau 2013, considera Victor Ponta.

Obiectivul fundamental al Romaniei pentru 2014-2020 va fi absortia unui procent cat mai mare de fonduri europene si crearea unui sistem administrativ care sa nu mai repete greselile care s-au facut din 2007 pana in prezen, a precizat domnul Ponta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional