Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Romania doreste sa atraga investitori danezi in sectorul energetic

I.D. Perspective /

Romania este interesata de imbunatatirea colaborarii cu Danemarca in special in ceea ce priveste investitiile in cresterea economica verde, potrivit declaratiilor primului-ministru Victor Ponta cu ocazia vizitei efectuate in aceasta tara, marti, 26 februarie.

"Danemarca este pentru Romania un exemplu excelent de buna guvernare, de crestere verde, eficienta energetica si de folosire a tehnologiilor moderne in agricultura.

Asadar, i-am transmis premierului aici de fata, Guvernului, dar si reprezentantilor comunitatii de afaceri daneze, ca sunt bine veniti in Romania. Avem un potential urias, dar, de asemenea, avem nevoie de investitii, de investitii verzi, de noi tehnologii in sectorul energetic si in agricultura.", a precizat premierul Romaniei.

Totodata Victor Ponta a dat asigurari mediului de afaceri danez in ceea ce priveste stabilitatea si previzibilitatea cadrului politic din tara noastra.

"Avem stimulente investitionale in strategiile noastre pentru a convinge companiile daneze sa investeasca in energie si agricultura si suntem interesati in special de eficienta energetica."

Danemarca si Romania sunt printre primele trei tari europene in ceea ce priveste independenta energetica. Cu toate acestea in ceea ce priveste eficienta energetica, Danemarca este pe primul loc, iar Romania este pe ultimul.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional