Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Romania printre cele mai atractive tari pentru investitiile in energia regenerabila

C.T. Perspective /

Romania ramane printre cele mai atractive tari din lume pentru investitiile in energia regerabila. Tara noastra ocupa locul 13 in topul care masoara atractivitatea pentru investitori a proiectelor de energie regenerabila din 40 de tari, la fel ca in anul 2012, arata un raport al consultantului Ernst&Young.

Raportul plaseaza Romania inaintea unor tari precum Polonia, Turcia, Spania si Austria.

Totodata, raportul realizat de compania de Ernst&Young prezinta atractivitatea energiei in functie de tipul resurselor regenerabile vizate. Astfel, Romania se situeaza pe locul 10 in topul energiei eoliene si pe locul 24 in topul energiei solare. Trebuie mentionat ca piata pe segmentul enerigiei solare este foarte activa si indica cresteri substantiale in anul 2013.

Aceste proiectii sunt sustinute de gradul avansat de dezvoltare al acestor proiecte, procesul mai simplu de autorizare si schema mult mai avantajoasa de sustinere a investitiilor in energie solara, comparativ cu celelalte forme de energie regenerabila.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional