Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se extind retelele de apa in Ilfov

I.D. Investiţii /

Compania de utilitati RAJA Constanta a scos la licitatie doua contracte majore pentru extinderea retelelor de apa din judetul Ilfov.

Primul contract, impartit pe doua loturi, vizeaza lucrari de proiectare si executie pentru reabilitarea si extinderea surselor de captare si tratare a apei potabile din orasul Buftea si comuna Corbeanca (primul lot) si constructia unei statii de epurare in Buftea (al doilea lot). Primul lot are o valoare estimata la 13,65 milioane lei, fara TVA, iar al doilea lot 33 milioane lei, fara TVA. Contractul are o durata de 12 luni de la atribuire, potrivit unui anunt publicat prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa in baza criteriului "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic", in care pretul ofertei are o pondere de 50%, iar componenta tehnica (costul operational total calculat ca si cost operational anual maxim garantat) tot 50%. Ofertantii pot depune oferte pentru unul sau ambele loturi pana pe 11 noiembrie 2013.

Al doilea contract scos la licitatie vizeaza achizitia de lucrari pentru extinderea retelelor de alimentare cu apa (cu aproximativ 40 km) si canalizare (cu 45,4 km) din comuna Corbeanca. Valoarea estimata a contractului este de 50,5 milioane lei, fara TVA. Durata contractului este de 12 luni de la atribuire. Executantul va fi desemnat prin licitatie deschisa, in baza criteriului de atribuire "pretul cel mai scazut". Termenul limita pentru primirea ofertelor este 8 noiembrie 2013.

Investitiile sunt cofinantate cu fonduri europene obtinute prin Programul Operational Sectorila de Mediu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional