Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se reevalueaza ofertele pentru construirea sediului Primariei Stefanesti

F.A. Investiţii /

Primaria Orasului Stefanesti, din judetul Botosani, va reevalua ofertele depuse in cadrul procedurii de atribuire prin cerere de oferte pentru proiectarea si executia unui sediu nou pentru institutie.

Masura a fost dispusa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor in urma contestatiei depuse de societatea Victor Construct. Prin aceasta s-a solicitat desfiintarea deciziei autoritatii contractante privind comunicarea rezultatului procedurii prin care s-a dispus anularea raportului procedurii si a tutror actelor subsecvente, precum si obligarea autoritatii la emiterea unei comunicari privind rezultatul procedurii in conformitate cu dispozitiile legale.

CNSC a admis contestatia inaintata e Victor Cosntruct si a obligat autoritatea contractanta la anularea raportului procedurii si a actelor subsecvente si reevaluarea ofertelor. Procedura va fi reluata prin aplicarea masurilor dispuse anterior.

Achizitia serviciilor de proiectare si a lucrarilor de executie pentru construirea unui sediu nou pentru Primaria Orasului Stefanesti, are o valoare estimata la 6,14 milioane lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional