Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spatii industriale scoase la licitatie in zona Odai

I.D. Investiţii /

Un teren cu spatii industriale de pe soseaua Odai din Bucuresti va fi scos la licitatie. Procedura va fi deschisa pe 25 decembrie 2013 de catre lichidatorul judiciar RomInsolv.

Pretul de pornire al licitatiei va fi de 3,15 milioane Euro fara TVA. Pasul de licitare va fi de 2%, 63.000 Euro, potrivit fairsolve.com.

Imobilul cuprinde un teren (20.000 mp), doua hale (de 1.430 mp, respectiv 840 mp), constructie (vila, suprafata construita 859 mp) amplasate in Bucuresti, sos. Odai nr. 249-251, Sector 1.

Hala industriala mare pe structura metalica are regimul de inaltime parter si destinatie mixta: 55% depozitare si 45% birouri. Suprafata construita este de 1.478 mp, iar suprafata utila de 1.430 mp.

Hala mica pe structura metalica cu regimul de inaltime parter, are destinatie mixta: de productie 30%, depozitare 50% si birouri 20%. Suprafata construita este de 876 mp, iar suprafata utila de 840 mp.

Vila exclusivista are regimul de inaltime S+P si cuprinde cinci dormitoare, living si dependinte confortabile, piscina interioara, sauna, curte interioara, garaj, finisaje de lux.

Pe teren mai sunt amplasate o baraca de lemn, post trafo, puturi de apa, fose septice, pompe apa, platforme parcaje.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional