Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spitalul Judetean Dambovita a fost inaugurat

I.D. Investiţii /

Spitalul Judetean Dambovita a fost inaugurat

Corpurile C si D ale Spitalului Judetean Dambovita au fost inaugurate marti, 17 decembrie, in urma finalizarii lucrarilor de reabilitate si modernizare.

Spitalul judetean din Targoviste este cea de-a treia unitate medicala din regiunea Sud Muntenia care a primit finantare prin Programul Operational Regional pentru imbunatatirea infrastructurii de sanatate. Contractul are o valoare de 83,54 milioane lei, din care valoarea totala eligibila este de 66,61 milioane lei. Contractul de finantare a fost semnat in luna septembrie 2010.

Durata de implementare a proiectului este de 52 de luni. Pana la aceasta data s-au realizat lucrari de reabilitare si dotare la cladirea functionala (corpurile C si D), unde sunt amplasate: policlinica pentru adulti, cea pentru copii, dializa, laboratoarele, radiologia, blocul operator, terapia intensiva si maternitatea. in continuare urmeaza sa fie reabilitata cladirea cu saloane pentru cazarea pacientilor (corpurile A si B), in care functioneaza unitatea de primiri urgente si sectiile de neurologie, endoscopie, ORL, chirurgie, obstetrica, sectia de nou-nascuti, ginecologie, oftalmologie, boli de nutritie, medicina interna, nefrologie, pediatrie, chirurgie pediatrica si administratia.

Consiliul Juetean Dambovita, a primit asistenta nerambursabila din cadrul POR, Axa prioritara 3, Domeniul major de interventie 3. "Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate", pentru proiectul "Reabilitarea si modernizarea Spitalului Judetean Dambovita".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional