Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Strangem relatiile cu chinezii pentru dezvoltarea infrastructurii

I.D. Perspective /

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va coordona negocierile pentru semnarea aocrdului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Populare Chineze privind consolidarea cooperarii in domeniul infrastructurii.

Documentul va reprezenta cadrul juridic bilateral reglementat, necesar demararii procesului investitional si de cooperare intre cele doua tari, pentru derularea proiectelor majore de interes comun in domeniile energiei, transporturilor, comunicatiilor etc.

In cadrul celei de a XXI-a sesiuni a Comisiei Mixte interguvernamentale dintre Romania si R.P. Chineza in domeniul schimburilor economice si comerciale, desfasurata in octombrie 2011, la Beijing, partea romana a propus proiectele prioritare de investitii chineze in Romania si cu acea ocazie au fost examinate perspectivele cooperarii economice bilaterale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional