Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Tavane extensibileAcoperiţi neregularităţile din tavan

F.A. Amenajări /

Acoperiţi neregularităţile din tavan

Tavanele extensibile "Plafon Decor Sistems" au fost lansate în ţara noastră la "Construct Expo Antreprenor"

Un nou produs destinat amenajărilor interioare a fost prezentat în cadrul expoziţiei "Construct Expo Antreprenor", desfăşurată la începutul lunii martie, la Bucureşti. Acest tip de tavan este importat din Franţa şi comercializat în ţara noastră de către societatea "Plafon Decor Sistem" din Capitală.

Aria de aplicabilitate este vastă, tavanele extensibile putând fi instalate în apartamente, săli de sport, cafenele, săli de operaţie, show-room-uri, piscine, restaurante sau chiar în aeroporturi.

Printre caracteristicile acestui tip de plafon, Cibotaru Cristina, manager vânzari în cadrul societăţii, a enumerat: "Rezistenţa, instalarea rapidă precum şi demontarea uşoară, durata maximă de exploatare şi păstrarea culorii în timp sunt doar câteva caracteristici ale aces­tui tip de plafon. Curăţarea acestuia este foarte simplă - nu trebuie decât să îl ştergeţi cu o lavetă umedă. La acestea putem adăuga o gamă variată de culori şi texturi. Pot fi utilizate la decorarea băilor, a bucătăriilor sau a piscinelor deoarece nu formează condens sau igrasie".

Pelicula din care este fabricat materialul tavanului extensibil prezintă o peliculă PVC (policlorură de vinil) de diferite texturi (mată, satin, lucioasă, metalică, marmoră, piele întoarsă), care nu conţin cadmiu. Grosimea plăcilor variază între 0,17 mm şi 0,22 mm, posedând calităţi fizice specifice. Tavanul este o ţesătură din fragmente de peliculă PVC, croită conform mărimii încăperii şi luând în considerare toate neregularităţile acesteia.

Pe lângă avantajele generale pe care le prezintă tavanele extensibile, societatea propune o mare diversitate de culori şi texturi care vă vor ajuta să personalizaţi orice interior. De exemplu, dacă folosiţi tavanul alb-mat sau din ţesătură de satin obţineţi un tavan perfect drept şi fix.

Schiţa pentru croială trebuie făcută de un tehnician profesionist care cunoaşte tehnologia şi poate lua în considerare toate etapele de pregătire şi instalare.

După croială, ţesăturii îi este montată, pe tot perimetrul, un tiv plastic care în continuare este folosit şi în montare. La această fază materialul tavanului este finisat, spălat minuţios cu produse speciale şi este împachetat în peliculă termoizolatoare. În acest mod tavanul este transportat de la firma producătoare la locul de instalare. Odată instalat tavanul, suprafaţa lui devine perfect netedă, acest efect fiind obţinut prin extinderea peliculei PVC (policlorură de vinil) cu o compoziţie specială. Metoda este ideală pentru a ascunde defectele tavanului de bază, traseele tehnice, lămpile şi orificiile de ventilare.

Preţurile variază în funcţie de suprafaţa şi dificultatea construcţiei plafonului. Societatea practică un preţ începând de la 45 euro/mp, fără TVA, preţurile includ manopera. Garanţia oferită de societate este de 12 ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional