Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"The Office" Cluj-Napoca primeste certificarea de cladire verde

I.D. Investiţii /

The Office

The Office

Complexul "The Office" Cluj-Napoca, a obtinut certificarea BREEAM Excellent la stadiul de proiect, certificarea finala urmand sa fie acordata dupa darea in folosinta a cladirii.

Ansamblul de birouri este dezvoltat de fondul sud-african de investitii, NEPI, in parteneriat cu antreprenorul Ovidiu Sandor.

"Certificarea obtinuta atesta planurile noastre de a respecta cu adevarat standardele internationale prevazute pentru clasa A, incluzand aici grija fata de mediu, dar si conceptul in ansamblul sau, sustenabilitatea proiectului, dimensiunea, calitatea, facilitatile si serviciile oferite ", a precizat Ovidiu Sandor.

Complexul cu o suprafata inchiriabila totala de 54.000 mp, este construit in centrul orasului Cluj-Napoca, pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Somesul de pe Bulevardul 21 Decembrie. Prima etapa, cu o suprafata inchiriabila de 19.000 mp, va fi livrata in prima jumatate a anului viitor si se afla in stadiu avansat de constructie. Proiectul va fi finalizat in intregime pana in 2016. "The Office" va include o zona de servicii si de retail, in care isi vor desfasura activitatea diversi operatori.

Dezvoltatorii tin sa precizeze ca poarta discutii avansate cu o serie de potentiali chiriasi, unele fiind deja in stadii avansate de negociere. Interesul manifestat pentru "The Office" provine atat din partea companiilor multinationale, cu precadere din sectorul IT/C sau firmelor de engineering deja prezente in Cluj-Napoca, cat si din sfera operatorilor de servicii.

New Europe Property Investments plc este un fond de investitii avand ca si scop achizitia si/sau dezvoltarea de cladiri de birouri, centre comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007.

Printre cele mai recente activitati de investitie si dezvoltare ale grupului, se numara centrul comercial Ploiesti Shopping City, dezvoltat in parteneriat cu Carrefour Property, proiect care a fost inaugurat in luna noiembrie a anului trecut, Pitesti Retail Park, Promenada Mall din Braila, iar pe partea de birouri, Floreasca Business Park, precum si City Business Centre Timisoara care a fost achizitionat de Grup in februarie 2012.

Ovidiu sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea complex de birouri City Business Centre Timisoara.

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) este una dintre cele mai cunoscute certificari la nivel global pentru cladiri verzi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional