Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Turismul balnear reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

I.D. Perspective /

Turismul balnear este una dintre prioritatile strategice pentru 2013 ale Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat Eduard Hellvig, ministrul dezvoltarii, in cadrul Conferintei Internationale "Turismul de Sanatate - Provocari si Oportunitati".

Temele abordate in cadrul sesiunilor de lucru de pe parcusul celor doua zile ale Conferintei vizeaza evolutia pietei turismului de sanatate, principiile legale si etica turismului medical, legislatia Uniunii Europene cu privire la tratamentele medicale transfrontaliere, posibilitatea integrarii turismului medical in viitoarele scheme de asigurari de sanatate, rolul industriei turistice in turismul de sanatate, marketing si branding in turismul de sanatate, rolul internetului ca mijloc de promovare a turismului de sanatate si al wellness-ului, precum si evolutia industriei balneare si de wellness.

Taleb Rifai, secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului, a apreciat ca "Romania este calificata din toate punctele de vedere: are un nivel inalt de cunostinte si tehnica in domeniu, beneficiaza de o amplasare strategica, iar in randul reprezentantilor industriei de turism exista un nivel inalt de expertiza. Totodata, exista aici o determinare politica pe care am constatat-o foarte clar in ultimele mele doua vizite in Romania. Toate acestea sunt garantii pentru succes. OMT este decisa sa sprijine aceste eforturi si sunt convis ca, foarte curand, Romania va deveni o destinatie importanta in turismul de sanatate."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional