Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Victor Ponta este ministrul interimar al transporturilor

I.D. Perspective /

premierul Victor Ponta

premierul Victor Ponta

Primul-ministrul Victor Ponta a preluat ieri mandatul interimar de Ministru al Transporturilor, in urma demisiei din functie a lui Relu Fenechiu.

Interimatul va fi asigurat de premier pana cand va fi desemnat noul ministru al Transporturilor.

Intr-o declaratie facuta presei Ponta a incercat sa dea asigurari ca ministerul nu va intra in deriva:

"M-am vazut cu secretarii de stat, cu secretarul general si cu cativa dintre presedintii consiliilor de administratie de la principalele societati aflate in domeniul transporturilor. Am luat fiecare problema in parte; sigur ca e vorba de cele care sunt arzatoare pana vine noul ministru, pentru ca nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta nici macar o zi fara sa fie cineva care gestioneaza. L-am desemnat pe secretarul de stat, domnul Ghibu, pentru gestionarea treburilor curente ale ministerului, insa am vrut sa dau un semnal foarte clar ca se nu inceteaza activitatea aici si ca tot ceea ce tine de zi cu zi, de transportul feroviar, de transportul naval, de celelalte proiecte importante ale ministerului se continua."

Relu Fenechiu a fost condamnat vineri la cinci ani de inchisoare cu executare de catre inalta Curse de Casatie si Justitie. Fostul ministru este acuzat de complicitate la infractiunea de abuz in serviciu in forma calificata.

Potrivit anchetatorilor, Fenechiu a vandut la suprapret zeci de transformatoare vechi catre Electrica Moldova cauzand un prejudiciu de peste sase milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional