Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Zona "Podului Constanţa" va fi reabilitată

Laura Boico Investiţii /

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că va demara procedurile necesare pentru contractarea unor lucrări în zona "Podul Constanţa", pentru care sunt aprobaţi şi indicatorii tehnico-economici.

Observând dificultăţile de trafic în zona de incidenţă a Căii Griviţei cu Bulevardul Bucureştii Noi şi şoseaua Chitilei, s-au identificat surse de finanţare pentru executarea giraţiei şi racordarea acesteia cu lucrările de reabilitare prevăzute în zonă, ca urmare a finalizării lucrărilor la metrou linia M4,potrivit unui comunicat al Primăriei Bucureşti remis redacţiei.

De asemenea, s-a solicitat şi sprijinul Ministerului Transportului în vederea reabilitării şi restructurării infrastructurii de cale ferată "Podul Constanţa", aflat în stare avansată de degradare şi subdimensionat pentru necesităţile actuale.

Primăria Municipiului Bucureşti prin HCGMB nr.294/2013 şi HCGMB nr. 292/2014 a aprobat la faza de studiu de fezabilitate proiectul: "închidere Inel Median de Circulaţie la zona de nord/Autostrada urbană/ Tronsonul Lacul Morii - şoseaua Colentina".

Proiectul a fost inclus în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) Bucureşti - Ilfov, aflat în procedura de aprobare. În cadrul acestui proiect, unul dintre obiective este zona "Podul Constanţa".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional