Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ANALIZĂ RESEARCH AND MARKETSPiaţa globală a mobilierului pliabil, estimată la 4,75 miliarde de dolari în 2027

Mobilier /

Piaţa globală a mobilierului pliabil, estimată la 4,75 miliarde de dolari în 2027
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Creşterea anuală compusă a pieţei de profil: 5,7% în intervalul 2020-2027

    Cererea din domeniu sporeşte odată cu urbanizarea rapidă

    Piaţa mondială a mobilierului pliabil a fost evaluată la 3,07 miliarde de dolari în 2019 şi este estimată să ajungă la 4,75 miliarde de dolari în 2027, pe fondul unei creşteri anuale compuse (CAGR) de 5,7% din 2020 până în 2027, potrivit unei analize Research and Markets.

    Studiul notează că cererea de mobilier pliabil creşte odată cu urbanizarea rapidă, respectiv cu extinderea semnificativă a sectorului rezidenţial. Mobilierul pliabil, precum scaunele, mesele, canapelele, paturile, mesele-tavă etc. sunt destul de populare atât în rândul clienţilor rezidenţiali, cât şi în domeniul comercial.

    Mobilierul pliabil presupune portabilitate şi economisire a spaţiului şi, prin urmare, este esenţial pentru viaţa modernă, conform sursei, care arată că acest tip de mobilă este destul de flexibilă şi compactă, indiferent de dimensiunea sa.

    În general, mobilierul pliabil este configurat în structuri uşoare, având capacitatea să se transforme într-un mod uşor şi eficient în diferite piese de mobilă.

    Prin urmare, notează sursa, cererea pentru astfel de mobilier este destul de mare în rândul consumatorilor. Având în vedere cererea în creştere de estetică şi confort a consumatorilor, producătorii vin cu concepte inovatoare, precum mobilierul pliabil din carton sau mobilierul care implică arhitecturi pop-up.

    Potrivit Research and Markets, odată cu sporirea veniturilor disponibile, schimbarea stilului de viaţă şi tendinţa în creştere de adoptare a mobilierului pliabil, consumatorii caută un design care să aducă relaxare şi confort.

    Printre jucătorii importanţi care operează pe piaţa globală a mobilierului pliabil se numără Ashley Furniture Industries; Bush Industries Inc.; Kestell Furniture LLC; Haworth Inc.; Inter IKEA Holding BV; La-Z-Boy Inc.; Meco Corporation; Sauder Woodworking Company; Atlas Industries; Table-Mate USA LLC; Plastic Development Group; Leggett & Platt Inc. şi Murphy Wall-Beds Hardware Inc.

    Piaţa mobilierului pliabil, afectată de pandemie

    Industria bunurilor de larg consum, care include segmentul mobilierului pliabil, este unul dintre marile domenii care au suferit perturbări grave din cauza pandemiei de Covid, fiind afectată de întreruperea lanţului de aprovizionare, de anularea evenimentelor şi închiderea birourilor, conform Research and Markets.

    Analiza aminteşte că închiderea fabricilor din regiuni de top pentru această industrie - America de Nord, Europa, Asia Pacific, America de Sud, Orientul Mijlociu şi Africa -restricţionează lanţul global de aprovizionare şi împiedică activităţile de producţie, programele de livrare şi vânzările de bunuri.

    În acest context, numeroase companii au anunţat deja posibile întârzieri în livrarea produselor lor şi încetinirea vânzărilor viitoare. În plus, interdicţiile globale de călătorie impuse de ţări din Europa, Asia şi America de Nord pun piedici colaborărilor în afaceri şi oportunităţilor de parteneriat, potrivit analizei, care concluzionează că toţi aceşti factori limitează creşterea diferitelor pieţe care au legătură cu industria bunurilor de consum.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional