Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Envogue Residence - un ansamblu imobiliar cu 383 de locuinţe pe Iuliu Maniu din Bucureşti

Piaţa Imobiliară /

Envogue Residence - un ansamblu imobiliar cu 383 de locuinţe pe Iuliu Maniu din Bucureşti

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Envogue Urban SRL investeşte în construirea unui ansamblu imobiliar, pe Bd. Iuliu Maniu din Bucureşti, care va cuprinde locuinţe colective, birouri şi spaţii comerciale, alcătuit din două imobile (B şi C).

    Cele două clădiri (Corp B si Corp C) se află în construcţie şi au regim de înaltime de la două subsoluri, parter + 5 etaje +6 şi 7 retrase până la două subsoluri, parter + 7 etaje +8 şi 9 retrase, după cum ne-au spus reprezentanţii dezvoltatorului. Conform acestora, corpul C va fi finalizat în acest an, iar corpul B anul viitor.

    Constructorul proiectului este societatea NI Smart Cons Edilitar, iar proiectantul de arhitectură - GRN Studio Design SRL. Structura de rezistenţă a fost proiectată de ATTA Civil Engineering, iar sistemele de instalaţii - Alma Instant.

    Complexul Envogue Residence este prevăzut cu 169 de locuinţe pe Corpul C şi 214 locuinţe pe corpul B. Proiectul presupune şi două locuri de joacă, situatie lângă fiecare corp. La parterele imobilelor, vor fi situate spaţii comerciale, cu suprafeţe de la 55 până la circa 200 de mp, pentru închiriere (12 euro/mp + TVA) sau achiziţie (2000 euro/mp + TVA) Parcările sunt dispuse subteran, pe două niveluri. Apartamentele vor fi atât tip garsoniere, cât şi cu câte două, trei şi patru camere, parte din ele fiind achiziţionate încă din faza de demarare a proiectului, odată cu începerea lucrărilor propriu-zise.

    Conform datelor de pe site-ul dezvoltatorului, suprafeţele garsonierelor se întind între 42,5 şi 46,5 mp utili, cu terase de 6-10 mp, preţul acestora pornind de la 53.800 euro.

    Studiourile au între 48 şi 50,5 mp utili, cu terase de 6 mp (60.000 euro), în timp ce apartamentele cu două camere au 58,5-69 mp utili şi tersase de 6-10 mp, la minim 73.200 euro. Cele cu 3 camere - de la 91,5 mp utili şi terase de 14 mp - costă de la 112.500 de euro, iar penthouse-urile (între 205 şi 277,5 mp, cu terase de 90-107,5 mp) - minim 155.000 de euro.

    Unităţile locative au compartimentări interioare şi exterioare din cărămidă Porotherm, subsoluri hidroizolate cu aditivi de impermeabilizare şi sunt dotate cu adăposturi ALA, hidroizolaţii şi termoizolatii pe terase, termosistem din polistiren expandat cu grosime de 10 cm, eps 80 (densitate) pentru eficienţă termică ridicată, izolaţie exterioară cu vată bazaltică şi polistiren, care oferă o protecţie ignifugă ridicată.

    Dezvoltatorul mai are şi alte proiecte în plan, toate în Bucureşti.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional