Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

iResidence - clădiri de locuinţe în oglindă, în zona Pipera din Capitală

Piaţa Imobiliară /

Sursă foto: https://ibb-holding.com/ro

Sursă foto: https://ibb-holding.com/ro

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Un proiect rezidenţial alcătuit din două imobile în oglindă, iResidence, se dezvoltă în zona Pipera din Capitală. Fiecare dintre cele două clădiri, construite în formă de U, reprezintă câte o fază a proiectului. Astfel, în prima etapă se lucrează la primele trei corpuri, iar în cea de a doua vor fi construite ultimele trei corpuri, în oglindă cu primele trei, în centru fiind prevăzut un parc.

    Întreg proiectul presupune 520 de apartamente - în jur de 250 pe fiecare fază, iar ansamblul imobiliar va fi finalizat, în întregime, în martie 2025 (prima fază este prevăzută să fie livrată în martie 2024). Suprafaţa terenului pe care se întinde complexul este de circa 17.000 de mp. Unităţile locative sunt prevăzute cu două, trei şi patru camere, plus pentouse-uri. Preţul locuinţelor porneşte de la 100.000 euro plus TVA (pentru cele cu două camere, de circa 54 mp utili) şi ajunge la circa 2,6 milioane euro, plus TVA (penthouse-ul). Până acum au fost vândute circa 50 de apartamente. Precizând că deja se simte un început de criză, dacă privim evoluţia cererii, Maria-Cristina Feodorov, manager de vânzări în cadrul companiei, ne-a spus că acesta este primul proiect în sectorul construcţiilor civile în România, IBB Holding (dezvoltatorul investiţiei) având experienţă pe piaţa imobiliară din Germania. În ţara noastră, compania este prezentă din 2016 pe partea de infrastructură, cu proiecte atât în Bucureşti, cât şi în ţară. Unul dintre proiectele de infrastructură din România este pista de la Aeroportul Henry Coandă, conform sursei citate. Pe paţa germană, compania a implementat lucrări complexe, precum execuţia de construcţii civile şi industriale, lucrări de săpături şi terasamente, execuţie de drumuri, poduri şi autostrăzi.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional