Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

MIHAI PĂTRULESCU, COLLIERS INTERNATIONAL:"Oferta de spaţii comerciale moderne din Capitală - în echilibru cu cererea"

Piaţa Imobiliară /

"Oferta de spaţii comerciale moderne din Capitală - în echilibru cu cererea"
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Andrei Drosu, JLL România: "Proiectele care urmează să fie finalizate în acest an totalizează circa 150.000 metri pătraţi"

    Piaţa centrelor comerciale a înregistrat, anul trecut, livrări noi de peste 240.000 mp, fiind susţinută de proiectele Parklake şi Veranda, din Bucureşti, după cum ne-a spus Mihai Pătrulescu, Head of Strategic Analysis în cadrul Colliers International. Domnia sa ne-a declarat: "Odată cu finalizarea acestor proiecte, considerăm că oferta de spaţii comerciale moderne din Capitală se află în echilibru cu cererea din partea consumatorilor.

    Andrei Drosu, Senior Research Consultant JLL România, ne-a precizat că dezvoltatorii au finalizat câteva proiecte de retail importante că dimensiune, ce au vizat zonele din Bucureşti sau oraşele mari care nu erau acoperite de un centru comercial dominant.

    Proiectele cu dată de finalizare a construcţiei în acest an totalizează circa 150.000 metri pătraţi, marea majoritate fiind situate în afara Bucureştiului.

    Oana Iliescu, Managing Director DTZ Echinox, ne-a spus că, pe segmentul de retail, 2017 va fi un an cu un nivel mai redus al livrărilor comparativ cu anul precedent, proiecte noi urmând să fie deschise în Râmnicu Vâlcea, Oradea, Bistriţa şi Satu Mare.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional