Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

O.B.A. Tower - apartamente de vacanţă în Mamaia Nord

Piaţa Imobiliară /

Sursă foto: www.obadifferentbyluxury.ro

Sursă foto: www.obadifferentbyluxury.ro

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Cu şase proiecte în desfăşurare, majoritatea pe Litoral, O.B.A. Different by Luxury investeşte într-un nou ansamblu imobiliar în Mamaia de Nord - O.B.A Tower.

    Fiind prevăzut cu 170 de locuinţe, complexul rezidenţial este prevăzut cu 12 etaje şi penthouse la ultimul nivel, dar şi cu spaţii comercile la parter, o zonă de spa şi una de relaxare şi cu restaurante. Gabriela Nicuţ, directorul general al companiei dezvoltatoare, ne-a spus că apartamentele sunt achiziţionate atât pentru investiţie, cât şi să fie închiriate. De asemenea, unităţile pot fi şi închiriate direct de la dezvoltator.

    Multe dintre studiourile şi apartamentele cu două camere sunt vândute din faza de proiect, preţurile pornind de la 66.000 de euro (un studio) şi ajungând la 140.000 (apartamentele cu două camere), penthouseul costând 560.000 de euro. Suprafaţa terenului este de 2700 de metri pătraţi, iar parcarea este subterană şi se întinde pe toată suprafaţa terenului.

    Modalităţile de plată acceptate de dezvoltator sunt achitarea în rate, până la cinci ani, la dezvoltator, plata în avans cu discount, plata eşalonată până la finalizarea construcţiei şi achitarea prin credit bancar.

    "Proiectul are termen de predare decembrie 2024, dar până acum toate proiectele au fost predate mult mai înainte de termen. De exemplu, O.B.A Lake, un proiect ce avea termen de predare în decembrie, a fost predat din vară. Avem unele proiecte în Mamaia, avem altele în Constanţa, dar avem şi o investiţie la Sebeş şi urmează să construim la Bucureşti şi la Cluj", ne-a spus Gabriela Nicuţ. Printre proiectele imobiliare ale companiei se numără O.B.A Lake, O.B.A Urban Residence, O.B.A Residence, O.B.A Novator Sebeş.

    Menţionând că O.B.A nu a oprit lucrările nici în perioada pandemiei, doamna Nicuţ subliniază că războiul de la graniţă se reflectă şi în evoluţia cererii, care a încetinit în ultima vreme. "Cei care vor să investească ştiu, însă, că acest moment este cel mai bun pentru investiţii", a completat directorul companiei.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional