Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Platformă care măsoară fericirea

Perspective /

Platformă care măsoară fericirea
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Lumea tehnologiei face aproape totul posibil, inclusiv să ne măsoare fericirea în timp real cu ajutorul neuroştiinţei. Sodexo Benefits and Rewards Services România a prezentat la Bucureşti, în cadrul Innovation Summit, platforma dezvoltată de compania britanică de tehnologie The Happiness Index, ce măsoară în timp real, cu ajutorul neuroştiinţei, nivelul de fericire şi implicare a angajaţilor unei companii şi oferă managementului posibilitatea să-şi dezvolte afacerile pe baza unei culturi organizaţionale sănătoase.

    Compania care implementează acest instrument inovativ susţine că The Happiness Index este unic datorită faptului se poate ocupa de măsurarea gradului de satisfacţie, implicare şi fericire a echipelor din cadrul organizaţiilor pe baza a 18 modele predefinite de sondaje, toate susţinute de neuroştiinţă. Platforma se bazează pe: soluţii precum cele 18 modele de sondaje pentru stabilirea nivelului de fericire şi implicare a echipei, realizate de către specialişti cu experienţă în neuroştiinţă, care au ales întrebările potrivite pentru a ajuta la înţelegerea nevoilor echipei; rapoarte valoroase în urma răspunsurilor oferite de angajaţi şi analiza acestora susţinută de un model unic de interpretare, dar şi de inteligenţa artificială (IA); planuri de acţiune bazate pe neuroştiinţă, disciplina care ajută la înţelegerea colegilor de echipă, ce le motivează comportamentul şi ce aşteaptă de la angajator. Pe de altă parte, Up România a prezentat în cadrul HR Masters Summit platforma Up MultiBeneficii, ce oferă beneficii extra-salariale flexibile şi ajută la gestionarea acestora. Odată cu utilizarea acestei platforme va fi posibilă o administrare mult mai uşoară a alocării fondurilor, a rapoartelor financiare şi a facturilor. În acest fel, companiile au posibilitatea să-şi repartizeze într-un mod cât mai facil sumele alocate pentru beneficiile extra-salariale, care sunt şi ele un motiv de fericire.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional