Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

VA FI INAUGURAT LA PRIMĂVARĂWilshire Grand Tower, cea mai înaltă clădire din Los Angeles

Piaţa Imobiliară /

Wilshire Grand Tower, cea mai înaltă clădire din Los Angeles
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Un nou bloc zgârie-nori din centrul oraşului american Los Angeles va deveni, anul viitor, cea mai înaltă clădire din zona de vest a râului Mississippi.

    La începutul lunii septembrie a fost finalizată construcţia acoperişului clădirii Wilshire Grand Tower, de 73 de etaje, a cărei înălţime este de 335 de metri. Aceasta depăşeşte cu aproape 25 de metri clădirea U.S. Bank Tower, aflată în vecinătate, care deţinea anterior titlul de "cea mai înaltă clădire din regiune", din 1989.

    La turnul Wilshire Grand vor mai avea loc unele lucrări de construcţie. Investiţia, de peste un milliard de dolari, cuprinde un hotel de lux, un complex de birouri, punţi de observare, lanţuri retail, mall-uri comerciale, şi este aşteptată să revitalizeze centrul Los Angeles-ului, respectiv zona din jurul oraşului.

    Turnul este programat să fie inaugurat în martie 2017. InterContinental Hotels Group va avea, în această clădire, 900 de camere de lux. Turnul va fi dotat cu 35 de lifturi pentru vizitatori.

    Operatorul acestui proiect a informat: "Design-ul Wilshire Grand Center răspunde culturii şi climei din Los Angeles, cu un mediu deschis, energic, în care relaţia dintre interior şi exterior este creată ţinând cont de fiecare oportunitate practică. Spectaculos atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, turnul, care este construit de la bază până în vârf din ferestre de sticlă, permite iluminarea naturală în camerele de hotel şi spaţiile de birouri. Designul unic al hotelului este unul modern, care va da tonul în viitorul arhitecturii din Los Angels".

    Designul clădirii, realizat de "AC Martin", este unul "verde", atât la interior, cât şi la exterior, compania responsabilă cu proiectul dând asigurări că turnul a fost construit şi operat într-un mod responsabil din punct de vedere al normelor de mediu.

    Proiectul este susţinut de compania aeriană sud-coreeană "Korean Air".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional