Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Vivenda Residencias - un ansamblu cu 1400 de apartamente

Piaţa Imobiliară /

Vivenda Residencias - un ansamblu cu 1400 de apartamente

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Vivenda Residencias este un ansamblu de locuinţe prevăzut cu 1400 de apartamente, construit de Hercesa. Alexandra Florea, coordonator vânzări în cadrul companiei, ne-a spus că, până în prezent, au fost livrate 660 de unităţi locative: "Suntem la faza a patra a proiectului, care, probabil, va avea cinci etape. Acum construim 143 de apartamente, care au ca termen de finalizare toamna anului viitor şi primăvara lui 2021".

    Fazele I, II şi III însumează 700 de apartamente, vândute în totalitate, iar faza a patra este prevăzută cu 143 de unităţi locative, în faza de proiect, fiind rezervate în proporţie de peste 25%.

    Apartamentele sunt cu două, trei şi patru camere, cele cu două camere costând de la 70.000 de euro plus TVA, unităţile cu trei camere - 93.000 euro, iar cele de patru camere - de la 116.000 euro, plus TVA.

    "Locuinţele sunt vândute din fază de proiect, respectiv acum vindem din proiectele care vor fi livrate la sfârşitul anului viitor şi în 2021", ne-a mai spus doamna Florea, menţionând că cei interesaţi au salarii medii, lucrează în corporaţii, marea majoritate achiziţionând apartamentele prin credit bancar.

    Zona Rezidenţială are acces controlat cu spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi teren sportiv. Complexul deţine locuri de parcare supra şi subterane şi spaţii de depozitare.

    În piaţa imobiliară de la noi mai este loc şi pentru alţi dezvoltatori, aceasta crescând într-un mod sănătos, este de părere sursa citată.

    Din 1975, Hercesa şi-a dezvoltat activitatea în domeniul imobiliar, atât în sectorul rezidenţial, cât şi în cel industrial în toata Spania, cu prezenţă specială în cadrul comunitatii Madrid şi Castillia-La Mancha. La ora actuală, deţine un portofoliu important de proiecte rezidenţiale în curs de dezvoltare în Spania, Portugalia, România, Bulgaria, Cehia, Maroc, Ecuador, Mexic şi Panama.

    Hercesa construiete şi promovează, printre altele, hoteluri, centre comerciale, parcuri industriale, clădiri de birouri şi spaţii de depozitare. Pe lângă acestea, administrează clădiri de locuinţe cu regim de închiriere, apartamente turistice şi spaţii comerciale.

    Hercesa şi-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziţionarea clădirii Cişmigiu, situată în centrul oraşului Bucureşti. În urma unui complex proces de reabilitare desfăşurat de Hercesa, clădirea Cişmigiu şi-a reluat activitatea de hotel de lux cu spaţii comerciale la parter.

    Pe lângă reabilitarea clădirii Cişmigiu, în România, Hercesa a acordat o atenţie deosebită proiectelor rezidenţiale. Astfel, dezvoltatorul a finalizat şi a dat în folosinţă 540 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia) şi plănuieşte construcţia a încă aproximativ 5100 de locuinţe în Bucureşti, în cele două proiecte ale sale situate în diferite puncte ale Capitalei: Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia) şi ansamblul Ghencea (zona Prelungirea Ghencea).

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional