Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Apartamentele devin din ce in ce mai personalizate

I.D. Consilier /

Conceptul de locuinta in apartament la bloc a capatat in ultimii ani o alta dimensiune, atat din perspectiva arhitecturii moderne ce propune un design personalizat, non-conformist si elegant, cat si din perspectiva functionalitatilor complexe, considera reprezentantii CUB Architecture.

Pentru o locuinta noua, ieftina si economica, blocurile de apartamente si garsoniere sunt solutii avantajoase, din punctul de vedere al raportului costuri /vs/ confort si eficienta.

Un aspect important in proiectarea blocurilor de locuinte este optimizarea spatiului si organizarea interioara a imobilului, astfel incat fiecare apartament sa beneficieze de spatiu suficient, lumina naturala si intimitate, acces usor la circulatii si parcari sau alte functionalitati comune.

Spre deosebire de case si vile, blocurile de locuinte trebuie sa asigure posibilitatea de petrecere a timpului in aer liber prin balcoane si terase generoase care sa permita amenajarea unui spatiu de relaxare.

La fel de importanta este si flexibilitatea proiectului de arhitectura propus pentru ansamblurile de blocuri de locuinte, astfel incat, la cererea beneficiarilor sau a dezvoltatorilor, dispunerea si organizarea apartamentelor sa poata fi modificate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional