Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Baghete şi profile din polistiren extrudat

F.A. Materiale /

Baghete şi profile din polistiren extrudat

Cele mai noi materiale introduse în portofoliul companiei "Art Design Deco Stil" SRL din Bucureşti sunt baghetele, profilele, coloanele şi semicoloanele din polistiren extrudat şi polistiren de înaltă densitate.

Acestea sunt prezente pe piaţă într-o varietate de texturi şi culori, modele şi dimensiuni care permit crearea unor spaţii modelate individualizat.

Pe lângă realizarea estetică deosebită, performanţele tehnice de izolare termică şi fonică, ascunderea imperfecţiunilor sau denivelărilor de pe suprafeţe, precum şi aplicarea uşoară pe tavan şi pereţi fac ca utilizarea panourilor şi baghetelor decorative din polistiren extrudat să fie o tehnică modernă.

Separaţie între perete şi tavan

Pentru a realiza o separaţie între perete şi tavan, firma oferă baghete de patru combinaţii de modele moderne (lineare), precum şi clasice (ornamentale), care pot fi folosite în diverse combinaţii. Baghetele şi rozetele pot fi montate pe diferite suporturi: glet, ipsos, tapet, ciment chiar şi lemn, fiind uşor de montat, rezistente la apă, flexibile în anumite limite. Pot fi vopsite cu orice vopsea fără solvenţi chimici.

Rozetele din această gamă pot fi achiziţionate la preţul de 34,50 lei noi/setul de 5 bucăţi. Profilele Nomaclic cu dimensiunea de 60 x 60 mm pot fi achiziţionate cu preţul de 10,09 lei/m.

Baghete din poliuretan

Produsele din această gamă sunt realizate din poliuretan de înaltă densitate. Gama cuprinde cornişe, rozete, pilaştrii, coloane, nişe ce pot fi utilizate pe interioare gletuite cu ipsos, tapet, ciment, lemn şi nu necesită reparare sau curăţare după montare. Pot fi vopsite cu orice vopsea acrilică sau vopsele cu solvenţi.

Coloanele şi semicoloanele par să fie vedetele acestei game. Sunt prezente în 16 modele cu patru înălţimi şi trei diametre ce pot fi cu uşurinţă combinate între ele. Sunt uşor de montat, având la capete găuri pentru dibluri.

Preţul unei coloane cu dimensiunile de 68 cm înălţime şi un diametru de 20 cm este de 366,44 lei. Preţul variază în funcţie de dimensiunea coloanei.

Capitelurile şi bazele pentru coloane au preţuri cuprinse între 205 şi 324 lei noi, preţ ce poate varia în funcţie de diametrul acestora.

Brâuri pentru protejarea pereţilor

Brâurile destinate protejării pereţilor pot fi montate pe mijlocul peretelui pentru a îl proteja de spătarele scaunelor, spre exemplu. Nu necesită manoperă înainte şi după montaj fiind uşor de montat. Nu prezintă dilatare, contracţie sau fisuri după montaj. Brâurile sunt compuse din polimer extrudat fiind un material uşor şi rezistent la şocuri. Modelele puse la dispoziţie sunt clasice, mo-derne, liniare sau ornamentate de brâuri.

Preţurile brâurilor variază în funcţie de lungime de la 12,32 lei/m până la 17,33 lei /metrul linear.

Baghete alternativă la plinte

Baghetele din această gamă reprezintă o alternativă la plintele laminate sau din lemn. Sunt compuse din polimer extrudat şi pot fi utilizate pentru montare pe interioare gletuite, ipsos, tapet, ciment, lemn. Suportul nu necesită manoperă de pregătire, cum ar fi lustruirea sau strierea. Este un produs impermeabil, rezistent la şoc, fără dilatare si contracţie, fără umiditate şi fără paraziţi. Montajul este uşor, pe ciment nefiind necesare şuruburi de fixare.

Preţurile plintelor din această gamă variază între 5,01 lei/m până la 37,35 lei/m în funcţie de dimensiunile dorite.

SC "Art Design Deco Stil" SRL din Bucureşti este o companie românească ce are ca domeniu de activitate importul şi distribuţia materialelor pentru decoraţiuni şi finisaj în construcţii. Firma importă în principal din Germania materiale pentru decoraţiuni, finisaje, amenajări interioare şi exterioare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional