Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bulgari a intrat pe piaţa hotelieră niponă

Internaţional /

Bulgari a intrat pe piaţa hotelieră niponă
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Hotelul de lux a fost inaugurat în aprilie, la Tokyo
    Anul acesta, grupul Bulgari va mai deschide o unitate de cazare la Roma

    Bulgari Hotels & Resorts a deschis, în luna aprilie, cel mai nou hotel de lux din colecţia sa, Bulgari Hotel Tokyo, situat în vârful unui zgârie-nori din Ginza - Midtown Yaesu.

    Clădirea Midtown Yaesu se află în centrul celei mai exclusiviste zone din Tokyo, acesta fiind un zgârie-nori recent construit în apropierea cartierelor de business Nihombashi şi Marunouchi, la o distanţă foarte mică de renumita zonă de shopping şi dining Ginza, conform hospitalitynet.org.

    Ocupând etajele 40 - 45 ale clădirii înalte de 240 de metri, hotelul Bulgari oferă privelişti către Tokyo Station, grădinile palatului Imperial şi oraş, precum şi spre muntele Fuji.

    Cele 98 de camere şi apartamente de lux, precum şi spaţiile publice ale hotelului au fost proiectate de studioul de arhitectură Antonio Citterio Patricia Viel din Milano, care a creat designul tuturor celor opt proprietăţi Bulgari Hotels & Resorts din întreaga lume.

    Hotelurile grupului îmbină luxul italian cu un stil puternic înrădăcinat în tradiţiile locului în care acestea sunt amplasate.

    Jean-Christophe Babin, CEO Bulgari Group, a declarat la ceremonia de inaugurare a hotelului din Tokyo: "Suntem încântaţi să adăugăm o nouă bijuterie în coroana colecţiei Bulgari Hotels & Resorts, odată cu deschiderea Bulgari Hotel Tokyo din Japonia, o piaţă strategică pentru noi de peste 30 de ani. Bijuteriile şi ospitalitatea se combină perfect pentru a satisface aşteptările clienţilor Bulgari, nu numai în magazinele acestui brand, ci şi atunci când aleg proprietăţile noastre, oferindu-ne posibilitatea de a împărtăşi cu aceştia experienţa luxului, designului şi creativităţii specific italiene, într-un mediu care reflectă pe deplin spiritul Bulgari".

    Asocierea noului hotel cu o bijuterie nu este doar o figură de stil sau o aluzie la domeniul în care brandul Bulgari este renumit. Fiecare dintre hotelurile şi resorturile pe care le deţine grupul italian este asociat cu o bijuterie rară şi preţioasă, iar talismanul Bulgari Hotel Tokyo este un diamant roz, în onoarea florilor de cireş roz - simbolul culturii japoneze -, înflorite în timpul sezonului Sakura, care a coincis cu momentul inaugurării hotelului.

    La inaugurare au participat personalităţi precum guvernatorul oraşului Tokyo - Yuriko Koike, ambasadorul Italiei în Japonia - Gianluigi Benedetti, directorul executiv al Mitsui Fudosan Co. - Yutaka Kawamura, vicepreşedintele executiv al Bulgari Group - Silvio Ursini, directorul general al Bulgari Hotel Tokyo - Yuji Tanaka, şi preşedintele Bulgari Japonia - Vincent Reynes.

    Bulgari Hotels & Resorts Collection are unităţi de cazare în Milano, Londra, Dubai, Bali, Beijing, Shanghai, Paris şi Tokyo. Grupul va mai deschide patru hoteluri, după cum urmează: la Roma (2023), Miami (2025), Maldive (2025) şi Los Angeles (2026). Bulgari Hotel Roma, cu 114 camere şi apartamente, este planificat să fie inaugurat în luna iunie.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional