Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CLĂDIRE VERDELeonardo DiCaprio se implică în construirea hotelului Herzliya Marina

Internaţional /

Leonardo DiCaprio se implică în construirea hotelului Herzliya Marina
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Hagag Group, investitor internaţional specializat în dezvoltarea şi managementul proiectelor imobiliare premium, compania-mamă a Hagag Development Europe, a încheiat un parteniat cu actorul Leonardo DiCaprio pentru construcţia noului său proiect: Hotelul Herzliya Marina.

    Noua construcţie va respecta, ad litteram, prevederile şi standardele impuse de US Green Building Council şi va fi certificat LEED. Hotelul va beneficia de 180 de apartamente dispuse în două clădiri a câte şase etaje, deservite de o piscină exterioară care va funcţiona ca punte de legătură între acestea. Proiectul va fi edificat pe o suprafaţă de teren de 2,5 hectare, la o distanţă de doar patru metri de mare şi va dispune de 25.000 de metri pătraţi construiţi. Planul include şi o zonă special amenajată care să permită ancorarea iahturilor. Construcţia proiectului este estimată să dureze aproximativ patru ani, potrivi unui anunţ al companiei.

    Acesta menţionează că "implicarea actorului Leonardo DiCaprio în promovarea proiectului depăşeste graniţa financiară şi confirmă că Herzliya Marina este un simbol al angajamentului faţă de protejarea mediului înconjurător şi va fi construit într-o manieră sustenabilă". Proiectat de arhitectul de origine americană David Rockwell, cel care a conceput Cosmopolitan Las Vegas şi alte hoteluri de lux ce aparţin lanţurilor hoteliere W şi Nuovo, Herzliya Marina este menit să devină un exemplu de urmat pentru viitoarele proiecte ce urmează să fie dezvoltate în in­dus­tria hotelieră din întreaga lume.

    Yitzhak Hagag, preşedintele Hagag Group Israel, subliniază: "Herzliya Marina este o combinaţie inedită între inovaţie, lux, o locaţie spectaculoasă chiar pe malul mării şi angajamentul nostru de a proteja mediul înconjurător. Salutăm implicarea în proiect a domnului DiCaprio şi suntem convinşi că sub îndrumarea sa toate standardele şi principiile de ocrotire a mediului vor fi riguros res­pectate. Avem în plan dezvoltarea a alte două proiecte hoteliere în Tel Aviv şi nu excludem posibilitatea de a dezvolta acest tip de proiecte şi în România".

    Hagag Development Europe a intrat pe piaţa dezvoltatorilor de top din România, făcându-şi debutul pe scena imobiliară cu investiţii a căror valoare depaşeşte 150 de milioane de euro. După achiziţionarea a două terenuri în zona Pipera şi lansarea proiectului rezidenţial H Pipera Lake, dezvoltatorul a adăugat în portofoliu două proprietăţi situate pe Calea Victoriei şi un teren de peste 2.000 metri pătraţi, amplasat în prestigiosul cartier Primăverii din Bucureşti. Pe plan local, Hagag Development Europe plănuieşte noi investiţii în achiziţii şi dezvoltare.

    Înfiinţat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul şi marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea şi dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locaţii din Israel.

    În ultimii ani, Hagag Group a primit o serie de premii şi dinstincţii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar şi numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităţi rezidenţiale de lux vândute.

    Hagag Development Europe a intrat pe piaţa dezvoltatorilor de top din România, făcându-şi debutul pe scena imobiliară cu investiţii a căror valoare depaşeşte 150 de milioane de euro.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional