Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

De ce sa alegi sablarea celor de la SablamTOT ca metoda de curatare

Companii /

De ce sa alegi sablarea celor de la SablamTOT ca metoda de curatare

Sablarea este o metoda de curatare a suprafetelor din metal, piatra, sticla sau orice alt tip de material solid. Curatarea este posibila datorita populsarii de materiale abrazive (nisip, bicarbonat de sodiu, gheata carbonica) pe suprafata materialelor, totul cu ajutorul aerului comprimat.

SablamTOT este o firma care ofera servicii complete de sablare dar si de curatenie industriala.

Aplicatii ale serviciilor de sablare oferite de catre echipa SablamTOT

1.Sablarea este utilizata in special pentru curatarea si indepartarea depunerilor extrem de dificile. Din aceasta categorie fac parte: rugina, ulei, vopsea, latex, adezivii, poliuretan, bitum, funingine, graffiti etc. Se pot sabla piese indiferent de marimea acestora, matrite, cadre de motocicleta, jante auto, motoare, generatoare, alte aparat si utilaje industriale.

2.Anumite procedee de sablare se pot utiliza si pentru curatarea sau igienizarea anumitor suprafete.

3.Este un procedeu perfect pentru a netezi si a pregati suprafetele pentru vopsire sau reconditionare mai ales in industria automobilelor.

4.Sablarea este utilizata extrem de des in domeniul constructiilor, mai exact la restaurarea cladirilor publice, curatarea fatadelor sau a monumentelor.

Este important de stiut faptul ca SablamTOT ofera servicii de sablare si curatenie industriala la nivel national. Desi sediul companiei este la Bucuresti , s-au infiintat patru divizii care sa poata prelua lucrari de pe tot teritoriul tarii.

SablamTOT ofera serviciii de sablare in zona de nord a tarii cu ajutorul Diviziei Nord. Divizia Nord ofera servicii de sablare in Suceava si alte orase din nordul tariii. Se vor executa lucrari de sablare si in Cluj.

Pentru partea de vest, a fost infiintata Divizia Vest. Divizia vest ofera servicii de sablare in Timisoara si alte orase din vestul tarii.

Beneficiile serviciilor SablamTOT

- Echipa detine calificare profesionala si echipamente de ultima generatie pentru a curata orice fel de suprafata, indiferent de dimensiunea sau duritatea acesteia.

- Personalul se deplaseaza pentru sablare/ curatare la sediul beneficiarului.

- Lucrarile vor fi executate intotdeauna in cel mai scurt timp.

- Costuri micsorate, preturi avantajoase pentru fiecare client.

Metodele de sablare pe care compania le ofera:

1.Sablarea cu gheata carbonica

O metoda revolutionara in ceea ce priveste sablarea. Acest procedeu de curatare este aprobat de toate institutiile sanitare. Este o metoda 100% ecologica. Ideala pentru curatarea suprafetelor delicate.

2.Sablarea cu bicarbonat de sodiu

Procedeu ideal pentru restaurarea monumentelor sau pentru sablarea suprafetelor delicate.

3.Sablarea cu materiale abrazive, sablarea cu nisip

Metoda cea mai des utilizata. Folosita in special pentru suprafetele dure, pentru metal, piatra, sticla etc.

4.Hidrosablarea, sau sablarea cu apa

Utilizarea unui jet puternic de apa pentru a curata suprafete atat interne cat si externe. Se foloseste si pentru curatarea drumurilor publice, autostrazi, benzi pietonale, masini sau diverse utilaje.

Pentru partea de sud, echipa SablamTOT a creat Divizia Sud. Divizia Sud ofera servicii de sablare in Pitestisi alte orase din zona de sud a tarii.

Pentru partea de est, a fost creata Divizia Est. Divizia Est ofera servicii de sablare in Constanta, Bacau, Galati si alte orase din estul tarii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional