Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Disney închide hotelul Galactic Starcruiser, dar pregăteşte hotelul tematic Pixar

Internaţional /

Sursa foto: facebook.com/Disneyland

Sursa foto: facebook.com/Disneyland

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Walt Disney World îşi va închide hotelul tematic Star Wars: Galactic Starcruiser, care le oferă oaspeţilor o experienţă interactivă captivantă, anunţă thestreet.com.

    Datorită numărului mare de fani din întreaga lume ai seriei de filme ştiinţifico-fantastice "Războiului Stelelor", Disney a pariat că acest resort va avea un succes uriaş. Însă, compania a anunţat în luna mai că va închide atracţia, chiar dacă aceasta a fost inaugurată abia la 1 martie 2022. Ultima zi de funcţionare a hotelului va fi 30 septembrie.

    Experienţa premium Star Wars a fost limitată la doar 100 de camere, iar preţul ridicat, de peste 5.000 de dolari pentru un sejur de două nopţi, nu a fost suficient pentru a susţine aventura, notează sursa citată.

    La începutul acestui an, zvonurile aduse în atenţie de presa străină sugerau că Galactic Starcruiser are probleme din cauza unui grad de ocupare scăzut. În timp ce mulţi fani Disney şi Star Wars plătesc preţuri consistente pentru experienţe în parcurile şi hotelurile tematice, resortul Star Wars s-a dovedit prea scump.

    Disney a informat într-un comunicat: "Star Wars: Galactic Starcruiser este unul dintre cele mai creative proiecte ale noastre, a fost apreciat de oaspeţii noştri şi recunoscut pentru că a stabilit un nou standard de inovaţie şi divertisment. Această experienţă premium ne-a oferit oportunitatea de a încerca lucruri noi la o scară mai mică, de 100 de camere, şi vom folosi ceea ce am învăţat aici pentru a crea experienţe viitoare ce pot ajunge la mai mulţi dintre oaspeţii şi fanii noştri".

    Anunţul privind închiderea hotelului a fost făcut în momentul în care Disney a renunţat la planul de a construi un complex de birouri de un miliard de dolari în Orlando, o decizie despre care se spune că ar fi fost influenţată de o ceartă între companie şi guvernatorul Ron DeSantis din Florida, potrivit nytimes.com. De asemenea, Robert A. Iger, directorul executiv al Disney, a decis o restructurare corporativă menită să taie costurile cu 5,5 miliarde de dolari.

    Pe de altă parte, Disney pregăteşte noul hotel Pixar Place în Disneyland Anaheim, California, care se va afla aproape de Downtown Disney şi de cele două parcuri Disneyland Resort. Conform proiectului, Disney"s Paradise Pier Hotel, care a fost deschis în 1984, va fi transformat în primul hotel tematic Pixar din Statele Unite. Hotelul Pixar Place este aşteptat să se deschidă în această iarnă.

    Noua schimbare de la Disneyland va aduce un cadru contemporan, mult diferit de cel al fostului hotel Paradise Pier. Detaliile despre hotelul Pixar Place încep să apară, iar unul dintre acestea este că Lampa simbol Pixar va întâmpina oaspeţii în hol. Aceştia se vor putea bucura şi de o zonă de joacă inspirată de filmul de animaţie "În căutarea lui Nemo".

    Reamenajarea Paradise Pier, hotel cu 15 etaje, este în plină desfăşurare.

    În hotelul Galactic Starcruiser, toate vizitele sunt sejururi de două nopţi cu un cost iniţial de peste 4.800 de dolari pentru două persoane şi în jur de 6.000 de dolari pentru o familie de patru persoane, conform nytimes.com. Experienţa de două zile îi poartă pe oaspeţi într-o poveste cu tema Star Wars, cu apariţii ale unor figuri Star Wars, precum şi ale unor actori care au interpretat personajele populare din filme, printre care Kylo Ren, Rey şi Chewbacca.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional