Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hotelul Radisson Darling Harbour din Australia, scos la vânzare

Internaţional /

Hotelul Radisson Darling Harbour din Australia, scos la vânzare
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Radisson Hotel and Suites Darling Harbour din Australia a fost scos la vânzare de proprietarul şi operatorul său, Ausbao. Hotelul este în prezent listat la o sumă iniţială de 40 de mili­oane de dolari australieni, con­form Retail & Leisure International.

    Unitatea de cazare, care are 100 de camere, a fost închisă din cauza pandemiei de Covid-19, la fel cum s-a întâmplat cu alte aproape 40 de hoteluri din Sydney. Listarea hotelului a generat un interes major, potrivit grupului de brokeraj Colliers International, care se ocupă de înstrăinarea acestuia.

    Proprietatea este administrată în prezent în cadrul unui acord de franciză cu Radisson Hotels Asia Pacific, dar operatorii intenţionează să rezilieze înţelegerea care ar fi valabilă până în 31 august 2022. Dacă acest lucru se va întâmpla, noii proprietari vor putea să-şi lanseze propria structură de operare.

    Potrivit Colliers International, Radisson le oferă potenţialilor investitori oportunitatea să acceadă la o prezenţă importantă în industria hotelieră şi să capitalizeze creşterea pe termen mediu în acest sector. Societatea de brokeraj subliniază: "Hotelul Radisson este amplasat în centrul oraşului Sydney, cu acces la trans­portul public, la International Convention Centre, la locuri de divertisment şi de shopping".

    Ausbao, o filială a Beijing Development Capital Holding, a pus iniţial proprietatea la vânzare în urmă cu aproximativ patru ani, dar a retras-o din motive care nu au fost dezvăluite. Vânzarea curentă urmează după ce compania a investit într-o nouă unitate Crowne Plaza de 160 camere, în Sydney.

    Radisson a operat hotelul scos la vânzare de la inaugurarea acestuia, în 1998. Părţile interesate să preia hotelul din Australia au ca termen pentru exprimarea intenţiei data de 18 mai.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional