Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Imobil eficient energetic în sectorul 1 al Capitalei

Piaţa Imobiliară /

Sursa foto: www.macronordresidence.com

Sursa foto: www.macronordresidence.com

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    În zona Străuleşti din sectorul 1 al Capitalei se află în construcţie Macro Nord Residence, un imobil eficient din punct de vedere energetic, investiţia fiind deja realizată în proporţie de 80%, după cum ne-a spus Cătălin Enea, administratorul proiectului

    După finalizarea acestei prime faze a ansamblului rezidenţial, urmează alte etape, în acest moment fiind în stadiu de elaborare autorizaţia de construire pentru cea de-a doua fază, conform domnului Enea. Domnia sa ne-a declarat: "Ne distingem de celelalte proiecte din jur prin finisajele premium şi eficiente energetic - avem faţadă ventilată, fonoizolaţie între apartamentele vecine, pardoseala încălzită, pereţii din interior din zidărie, placaţi cu rigips. Urmează să mai construim încă şase blocuri, în acest prim imobil având 58 de apartamente cu două şi trei camere".

    Apartamentele sunt proiectate premium, decomandate, cu suprafeţe generoase şi încăperi cu volumetrie echilibrată, cu suprafeţe vitrate generoase din pardoseală în plafon. De la complexul rezidenţial este acces facil la supermarketurile Kaufland si Lidl, Careffour, centrul comercial Colosseum, Altex, Leroy Merlin, la grădiniţele şi şcolile din apropiere, ansamblul fiind situate la o distanţă de 10-15 minute cu maşina de Parcul Herăstrău, Mall Băneasa, Arcul de Triumf, aeroportul Otopeni.

    Valoarea investiţiei este estimată la peste 5 milioane de euro, fără să fie luată în calcul valoarea terenului, în suprafaţă de circa două hectare. Preţul unui metru pătrat construit la Macro Nord Residence se situează între 1.150 şi 1.350 de euro mp construit, fără TVA.

    Companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în 1992, Macro derulează activităţi multiple şi deţine şi administrează spaţii comerciale şi spaţii logistice în judeţul Argeş. A construit până acum mai multe clădiri rezidenţiale, însumând peste 250 unităţi locative. Ultimele dezvoltări au fost clădiri premium în zona centrala şi ultra centrala din Piteşti.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional