Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19Saint-Gobain a investit în panourile cu protecţie anti-virus şi anti-bacterii PrimeView Protect

Materiale /

Saint-Gobain a investit în panourile cu protecţie anti-virus şi anti-bacterii PrimeView Protect
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Regulile de distanţare socială şi măsurile de protecţie care se impun de câteva luni, în contextul pandemiei de Covid 19, presupun o serie de schimbări semnificative în viaţa tuturor. În condiţiile în care companiile sunt obligate să asigure anumite con­diţii de muncă angajaţilor, Saint- Gobain a ieşit cu o soluţie inovatoare adaptată noului context - panourile cu protecţie anti-virus şi anti-bacterii PrimeView Protect.

    PrimeView Protect este un perete despărţitor din sticlă care se poate fixa pe blaturi, birouri, mese, asigurând distanţarea socială recomandată între persoane. Acesta este neobstructiv, iar utilizarea lui diminuează riscul de contagiune şi permite respectarea măsurilor de protecţie impuse de autorităţi.

    Cererile pentru acest produs au venit preponderant din partea clădirilor de birouri, urmate de bănci, zona cu cele mai multe cereri fiind Bucureşti şi proximitatea sa, după cum ne-au spus reprezentanţii producătorului.

    Ovidiu Păscuţiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România, subliniază: "De-a lungul timpului, am traversat perioade turbulente care au testat rezistenţa companiilor şi organizaţiilor. Criza sanitară prin care trecem cu toţii este una dintre acestea. De peste 350 de ani, depăşim împreună toate provocările, fiind susţinuţi de expertiza noastră, de poziţia noastră solidă pe pieţe puternice, de spiritul nostru de inovaţie şi de valorile care ne unesc. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare şi inovaţie, ne dorim să dezvoltăm întotdeauna produse sustenabile care să asigure confortul, starea de bine, securitatea şi durabilitatea. PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spaţiile în care se aplică regulile de distanţare socială, fie că vorbim despre spitale şi farmacii, birouri, recepţii, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat în România, în situl nostru industrial Pietta Glass Working din Vălenii de Munte, cu sticlă specială produsă la fabrica noastră Saint-Gobain Glass din Călăraşi"

    Printre beneficiile pe termen lung ale pereţilor despărţitori PrimeView Protect se numără:

    - Confortul vizual: transparenţă ridicată, reflexie redusă, rezistenţă la zgârieturi, absenţa îngălbenirii în timp;

    - Sustenabilitatea: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil;

    - Confortul termic: evită apariţia efectului de seră în spaţiile exteri­oare;

    - Costurile reduse de întreţinere şi proprietăţile sanitare desăvârşite: sticla este uşor de curăţat şi dezinfectat, este rezistentă la agenţii de curăţare obişnuiţi, precum şi la acţiunea focului. Suprafaţa netedă permite eliminarea rapidă a germenilor şi microorganismelor, prin curăţare.

    Acestor beneficii li se alătură şi aspectul estetic potenţat de suprafaţa perfect netedă, cu calităţi optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparenţă, reflexia foarte scăzută şi redarea nedistorsionată a culorilor, conform surselor citate.

    Kit-ul PrimeView Protect conţine un ecran din sticlă, două suporturi din sticlă şi un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesităţilor, produsul vine în două variante: Standard Protect - caracterizat prin reducerea expunerii la germeni şi Glass Pass - dedicat birourilor şi ghişeelor, pentru ca transferul hârtiilor şi mărfurilor să aibă loc în siguranţă. În plus, acesta poate fi montat cu uşurinţă pe orice suprafaţă netedă (lemn, sticlă), datorită benzii adezive cu două feţe.

    Datorită dimensiunilor şi modalităţii simple de instalare, se pretează unor spaţii diverse, cum ar fi băncile, spitalele, zonele pentru call-center, magazinele, birourile, recepţiile, punctele de lucru cu publicul, mall-urile, restaurantele, hotelurile, aeroporturile, farmaciile etc.

    Sticla este uşor de curăţat şi dezinfectat, fiind rezistentă la agenţii obişnuiţi de curăţare. Suprafaţa plană permite îndepărtarea aproape totală a germenilor şi microorgranismelor prin utilizarea substanţelor de curăţare. Sticla este rezis­tentă la foc. De asemenea, datorită greutăţii, panoul din sticlă prezintă stabilitate crescută la montarea pe suprafaţe orizontale. Printre proprietăţile optice se numără gradul ridicat de transparenţă, reflexi­vitatea foarte scăzută, culorile redate fidel.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional