Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

InterContinental a deschis primul său hotel din Palm Jumeirah - Dubai

Internaţional /

InterContinental a deschis primul său hotel din Palm Jumeirah - Dubai
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    InterContinental Hotels Group (IHG Hotels & Resorts), una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, a inaugurat, luna trecută, voco Dubai The Palm, un hotel pe malul mării, situat pe emblematica insulă Palm Jumeirah, anunţă hotelnewsresource.com.

    voco Dubai The Palm, hotel cu 138 de camere, este situat pe ţărmul plajei de vest din Palm Jumeirah, oferindu-le oaspeţilor acces direct la West Beach Promenade, aflată la câţiva paşi de apele Golfului Arabiei. Unitatea hotelieră oferă o plajă privată, o piscină pe acoperiş, lounge barul mediteranean Frenia, restaurantul Maison Mathis inspirat din bucătăria europeană, un centru de fitness deschis 24/24, săli pentru întâlniri şi discuţii de afaceri.

    voco Dubai The Palm se angajea­ză să contribuie la un viitor durabil prin reducerea amprentei sale asupra mediului. Hotelul are un sistem inovator sustenabil de apă, pilote din plastic reciclat şi duşuri cu aeratoare pentru reducerea consumului de apă.

    100 de proprietăţi voco de la lansarea brandului, în 2018

    În martie, brandul voco a sărbătorit atingerea unui prag important: 100 de proprietăţi (deja deschise sau în aşteptare), după numai cinci ani de la inaugurarea primului său hotel, conform hoteldesigns.net. voco hotels, lansat în 2018, a devenit rapid brandul cu cea mai rapidă creştere din cadrul segmentului Premium din portofoliul IHG Hotels & Resorts. Cu 46 de hoteluri deschise şi 55 de unităţi în pipeline, voco continuă să fie un motor al creşterii globale a IHG.

    "Marca voco s-a extins într-un ritm semnificativ în ultimii cinci ani şi este parte integrantă a familiei în creştere ce conţine 18 mărci IHG, cuprinzând peste 6.000 de hoteluri la nivel mondial", spune Julie Cheesman, directorul global al voco Hotels, adăugând: "voco este un brand popular printre proprietarii de hoteluri din întreaga lume. Pe măsură ce extinderea globală a voco continuă, rămânem pe drumul către pragul de 200 de hoteluri voco în întreaga lume, pe care vrem să-l atingem în decurs de zece ani de la lansare".

    Anul trecut, voco s-a extins pe noi pieţe, inclusiv în Asia de Sud-Est cu voco Orchard Singapore, în Africa - cu voco Johannesburg Rosebank şi în America Latină, cu voco Guadalajara Neruda în Mexic. De atunci, marca a inaugurat al optulea hotel din China continentală - voco Hefei Binhu, al şaselea din SUA - voco Chicago Downtown, al patrulea din Australasia - voco Brisbane City Center şi al treilea din Dubai - voco Dubai The Palm.

    Alte inaugurări de unităţi voco ce vor avea loc în 2023 includ proprietăţi de la Paris la New York. În New York, voco Fiorello - La Guardia East se va deschide în Flushing, New York, în această vară. Totodată, voco Paris Porte De Clichy urmează să fie deschis la vară, după transformarea sa dintr-o proprietate Holiday Inn. Hotelul se află la doar patru staţii de metrou de Muzeul Luvru.

    În Marea Britanie este aşteptat voco Lythe Hill Hotel, care va fi amplasat la graniţele dintre Surrey, Hampshire şi West Sussex.

    La începutul verii este aşteptată deschiderea voco Osaka Central, prima proprietate voco din Japonia, iar primul hotel voco ce urmează să fie inaugurat în Vietnam se va numi Ma Belle Danang.

    În 2022, IHG Group a obţinut un profit net de 375 de milioane de dolari, mai mare cu 41% faţă de anul anterior, la o cifră de afaceri de 3,06 miliarde de dolari (+32% comparativ cu 2021). Compania a deschis 269 de hoteluri anul trecut.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional