Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Marriott International se extinde pe aeroportul din Frankfurt

Internaţional /

Marriott International se extinde pe aeroportul din Frankfurt
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Criza coronavirus afectează, însă, compania hotelieră, care îşi trimite angajaţii în concediu fără plată

    Marriott International Inc., cel mai mare operator hotelier din lume, a lansat, luna trecută, o nouă ofertă pe aeroportul din Frankfurt, în urma unui angajament pe termen lung pentru modernizarea şi extinderea existentului Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center.

    Renovarea proprietăţii nu va pune pe piaţă doar un hotel Sheraton renovat, ci şi un hotel Marriott nou, aducând într-un singur loc, pentru prima dată, două dintre cele mai cunoscute branduri ale Marriott International.

    Potrivit Travel Trade Daily, fiecare hotel este distinct şi păstrează caracteristicile individuale ale mărcilor, inclusiv camerele de oaspeţi, holurile şi barurile, dar oferă şi facilităţi extinse, inclusiv săli de mese, de conferinţe şi de fitness.

    Ocupând anterior trei clădiri interconectate cu 1.008 camere, Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center a fost împărţit într-un hotel Sheraton cu 779 de camere şi un hotel Marriott cu 233 camere.

    În ultimii cinci ani, toate camerele hotelului Sheraton au fost renovate astfel încât să ofere o experienţă mai confortabilă. Concentrat pe conectarea comunităţilor în linie cu viziunea brandului, hotelul Sheraton va oferi în curând un nou Sheraton Club Lounge.

    De precizat că Marriott International a început să îşi trimită acasă temporar salariaţii în martie, în condiţiile în care industria hotelieră a fost lovită puternic de închiderea unităţilor de cazare şi de anularea călătoriilor din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit Wall Street Journal, zeci de mii de angajaţi ai companiei sunt afectaţi de această situaţie.

    Publicaţia americană scrie că în această perioadă salariaţii de la unităţile închise nu vor fi plătiţi, iar personalul de la hotelurile care încă funcţionează este redus, de asemenea prin trimiterea în concediu fără plată.

    La sfârşitul lui 2019, Marriott avea aproximativ 174.000 de angajaţi.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional