Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PloieştiCartierul "Mica Romă" va avea 112 case

F.A. Locuinţe /

Cartierul "Mica Romă" va avea 112 case

Aproape 50 de vile în execuţie

"Gifamo Construzioni" SRL, o companie româno-italiană cu opt ani vechime în domeniul construcţiilor, are în curs de execuţie, în Ploieşti, ansamblul rezidenţial "Mica Romă". Acesta cuprinde 112 vile, amplasate în imediata vecinătate a Parcului de Agrement Bucov (Parcul Memorial Constantin Stere), într-o zonă neinundabilă. Accesul este facil, distanţa din centrul Ploieştiului până la cartier fiind de doar 4 km.

Potrivit datelor furnizate de agenţia imobiliară "Amicasa", promotorul exclusiv al proiectului, anul trecut, au fost ridicate 24 de vile, iar alte 24 de locuinţe se aflau, la finele lunii martie, în curs de execuţie. Cum aceste case au fost demult vândute, "Gifamo Construzioni" va demara, în prima parte a anului curent, construcţia celui de-al treilea lot de 24 de vile.

Preţul de vânzare al locuinţelor este de 150.000 de euro, la care se adaugă TVA. Reprezentanţii "Amicasa" ne-au spus că proiecţia de preţ pentru finalul anului 2009, când este preconizat să se încheie proiectul, este de 175.000 de euro, plus TVA.

O vilă tip are o suprafaţă construită de 200 metri pătraţi, împărţiţi egal între parter şi etaj. Amprenta la sol este de 100 mp. Locuinţele beneficiază de toate utilităţile necesare, de la alimentarea cu gaze naturale, apă, energie electrică, până la telefonie fixă şi internet.

Conducerea "Amicasa" ne-a precizat că fiecare locuinţă este dispusă pe parter şi etaj. La parter sunt amenajate camera de zi, un birou, bucătăria, baia şi o terasă. La etaj se află dormitorul matrimonial cu baie proprie, alte două dormitoare mai mici cu cea de-a doua baie şi încă o terasă. Loturile aferente au suprafeţe între 250 şi 300 mp şi sunt împrejmuite cu gard de beton.

Structura de rezistenţă a caselor este cu fundaţie armată cu fier beton, stâlpi pe cadre din beton-armat, pereţi din BCA şi planşeu de beton peste parter. Casele vor fi termoizolate. Acoperişul este din lemn şi tablă metalică. Tâmplăria este din aluminiu cu geam termoizolant. Materialele de finisaj sunt de foarte bună calitate.

În cartierul "Mica Romă", accesul este liber. Fiecare casă este dotată cu interfon. Drumurile de acces din incintă încercuiesc fiecare cvartal, astfel încât traficul să nu creeze probleme. Cartierul va beneficia de un supermarket în incintă şi de spaţii verzi generoase.

Oficialii "Gifamo Construzioni" SRL mai vor să construiască încă un complex rezidenţial şi un centru comercial de bricolaj.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional