Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Tablete cu ecran foarte mare de la Samsung

Internaţional /

Sursa foto: facebook/Samsung

Sursa foto: facebook/Samsung

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Gusturile consumatorilor se schimbă de la un an la altul, inclusiv în ceea ce priveşte mărimea unui telefon sau a unei tablete. Samsung a prezentat noua serie de tablete, pe care o numeşte Galaxy Tab S8 şi care este compusă tot din trei modele. Noua serie Galaxy Tab S8 reuşeşte să capteze atenţia în primul rând prin dimensiuni şi preţuri. Galaxy Tab S8 Ultra, versiunea de top, măsoară nu mai puţin de 14,6 inch şi are un preţ direct proporţional cu diagonala ecranului - 1.100 de dolari. Ca şi în cazul smartphone-urilor, ecranul este de tip OLED şi oferă o rată de împrospătare de 120Hz. Alături de chipset-ul Snapdragon Gen 1, aceasta poate avea până la 16GB RAM şi 512GB spaţiu de stocare. Există două camere foto pe spate (13MP şi 6MP), plus două camere frontale (12MP şi 12MP).

    Tab S8 (700 de dolari) şi Tab S8 Plus (900 de dolari) au ecrane LCD de 11 inch respectiv OLED de 12,4 inch, cu aceeaşi rată de împrospătate de 120Hz. Şi chipset-ul este acelaşi, în vreme ce memoria RAM ajunge la 8GB, iar spaţiul de stocare la 256GB. Tab S8 Plus are o versiune cu 5G, în vreme ce Tab S8, nu. Toate cele trei tablete sunt disponibile pentru cumpărători din 25 februarie.

    Hark-sang Kim, şeful echipei de cercetare şi dezvoltare a companiei a vorbit şi despre o nouă generaţie de laptopuri Galaxy Book. Conform oficialului Samsung, noua generaţie va oferi o experienţă consistentă pe mai multe dispozitive şi sisteme de operare, ceea ce ar putea însemna că vor exista modele şi cu Windows şi cu Chrome OS. Samsung a prezentat luna trecută şi noua serie de smart­phone-uri Galaxy S22.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional