Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Wienerberger România a achiziţionat fabrica de cărămidă de la Buzău

Companii /

Wienerberger România a achiziţionat fabrica de cărămidă de la Buzău

Wienerberger România a achiziţionat afacerea cu cărămidă de la Buzău a Search Chemicals, incluzând activele societăţii şi o carieră de argilă. Părţile implicate în această tranzacţie au convenit să păstreze confidenţiale informaţiile legate de preţul de achiziţie, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Fabrica de cărămidă de la Buzău a intrat în conservare în anul 2011 şi a fost repornită în 2014 cu funcţionare la o capacitate redusă. Preluarea fabricii din Buzău duce la îmbunătăţirea acoperirii geografice pentru activitatea companiei în piaţa de zidărie, precizează sursa citată. Wienerberger România are în plan retehnologizarea facilităţilor de producţie în următoarele luni, pentru a le aduce la standardele internaţionale ale grupului, oferind astfel produse de calitate ridicată pe piaţa din România. De asemenea, Wienerberger îşi va consolida poziţia de angajator pe piaţa locală având în vedere că personalul fabricii va fi păstrat şi va beneficia de programe de formare profesională.

"Această achiziţie şi investiţiile pe care le vom face pentru retehnologizarea fabricii arată implicarea pe termen lung pe care Wienerberger o are în dezvoltarea pieţei locale, atât pe parte de producţie, cât şi pe partea de susţinere a dezvoltării construcţiilor rezidenţiale prin utilizarea de materiale de construcţie de calitate, adaptate nevoilor actuale ale beneficiarilor finali din România. Toate demersurile Wienerberger din ultimii 18 ani, de la intrarea pe piaţa românească, au fost în spiritul dezvoltării durabile şi arată angajamentul companiei de a susţine nevoile unei pieţe în creştere", a declarat Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing, Wienerberger România, cu această ocazie.

constructii, wienerberger, caramida

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional