Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Zona Metropolitană Bucureşti - Cartiere în construcţie, în jurul Capitalei"Imperia Rezidenz" - 25 de locuinţe, patru tipuri de arhitectură

F.A. Locuinţe /

Modelul White Star

Modelul White Star

Ansamblul rezidenţial "Imperia Rezidenz" este situat în judeţul Ilfov, satul Petreşti - Corbeanca, pe strada Unirii, numărul 85. Complexul este amenajat pe o suprafaţă de 15.000 mp, împărţită în loturi de câte 400 - 500 mp. Locuinţele sunt în număr de 25, cu patru linii arhitecturale distincte cu regim de înalţime parter şi mansardă. Investitorul proiectului este compania "Imperia Development" SRL. Constructorul şi proiectantul sunt reprezentaţi de compania "Construct Invest" SRL. Ruxandra Krisan, oficialul companiei investitoare, ne-a declarat că lucrările de construcţie se vor încheia în luna octombrie 2008. Patru case sunt deja finisate. Până în prezent au fost vândute trei locuinţe.

Chalet Variant, unul dintre cele patru tipuri de locuinţe, are o suprafaţă totală utilă de 132 mp. Suprafaţa construită a acestui tip de locuinţă este de 174 mp, cu o amprentă la sol de 87 mp. Parterul are living deschis spre etaj, bucătărie şi baie. Există şi o bibliotecă, un dressing, vestibul şi hol. La parter se află şi o debara cu accesul din exteriorul locuinţei. Mansarda este prevăzută cu două dormitoare, o baie echipată cu cadă şi galerie deschisă spre living.

Casa Comfort 124, cu un alt model arhitectural, are o suprafaţă totală utilă de 124 mp. Suprafaţa construită este de 150 mp. Amprenta la sol este de 74,97 mp. Parterul are living deschis spre bucatărie. Tot la parter există şi o baie, o bibliotecă, un dressing, vestibul şi hol. Mansarda dispune de trei dormitoare, o baie şi galerie.

Klassik 150, al treilea tip de construcţie, are suprafaţă totală utilă de 151,43 mp. Suprafaţa construită este de 195 mp. Amprenta la sol măsoară 97,28 mp. Parterul este amenajat cu un living, o bucătărie, o baie, o bibliotecă, un dressing, vestibul şi hol. La parter se află o debara cu accesul din exteriorul locuinţei. Mansarda are trei dormitoare, două băi, debara şi hol. Locuinţa este prevăzută cu balcon cu acces din dormitor.

White Star, un ultim tip arhitectural, are o suprafaţă totală utilă de 175.27 mp. Suprafaţa construită măsoară 224 mp, iar amprenta la sol este de 111,85 mp. Parterul este prevăzut cu living, bucătărie, cu spaţiu amenajat pentru cină, un dormitor, o bibliotecă, o baie, spaţiu tehnic şi vestibul. Mansarda are trei dormitoare, două băi, un dressing şi hol.

Structura de rezistenţă a panourilor de perete este constituită din elemente de lemn de pin nordic, importat din Norvegia şi Finlanda. Elementele de rezistenţă sunt executate din lemn stratificat, iar cele din lemn tratate ignifug şi fungicid.

Peretele exterior este acoperit, pe toată suprafaţă sa interioară, cu o membrană de dispersie a vaporilor. Finisajul pereţilor, la exterior, este realizat cu tencuială decorativă cu raşini siliconice. Stratul de izolaţie termică este din polistiren expandat şi de vată mi­nerală.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional