Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

North Bucharest Investments aduce pe piaţă noi proiecte rezidenţiale în nordul Capitalei

Locuinţe /

North Bucharest Investments aduce pe piaţă noi proiecte rezidenţiale în nordul Capitalei

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    North Bucharest Investments a prezentat proiectul rezidenţial Nusco, în cadrul Salonului de Imobiliare desfă­şurat la Palatul Parlamentului, la începutul lui septembrie, o dezvoltare ce promite să redefinească standardele de locuire în Bucureşti. Andreea Nicolae, manager de relaţii clienţi şi agent imobiliar al companiei, a oferit detalii despre proiect şi despre tendinţele actuale din piaţa imobiliară.

    Andreea Nicolae, reprezentantul proiectului, ne-a precizat: "Nusco City este un oraş într-un oraş, cu 25.000 de metri pătraţi de spaţiu verde şi unităţi locative compartimentate inteligent. Proiectul a ajuns deja la vânzarea a 70% din a doua fază, iar finalizarea este programată pentru 2026". Aşezarea sa, la doar 5 minute de staţia de metrou Aurel Vlaicu, îl face atractiv atât pentru cumpărare, cât şi pentru închiriere.

    Proiectul include o gamă variată de locuinţe, de la garsoniere şi studiouri până la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi case pe unul sau mai multe niveluri. "Avem în portofoliu toate tipurile de locuinţe, potrivite atât pentru familii, cât şi pentru investitori", a subliniat Andreea Nicolae.

    Preţurile locuinţelor pornesc de la 70.000 de euro pentru studiouri şi garsoniere, dar pot ajunge la 2-3 milioane de euro pentru proprietăţile de lux.

    Facilităţile oferite în Nusco City sunt gândite pentru a satisface cele mai exigente cerinţe ale locatarilor. "Zona de nord este renumită pentru facilităţile sale de top: avem spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, spaţii dedicate animalelor de companie, concierge, lounge-uri, restaurante, piscine, săli de sport, spa-uri şi chiar grădini japoneze", a menţionat Andreea Nicolae.

    Aceste elemente fac din Nusco City alegerea ideală pentru cei care caută un stil de viaţă modern, confortabil şi relaxat.

    În ceea ce priveşte tendinţele actuale din piaţa imobiliară, Andreea Nicolae observă o diversificare a comportamentului cumpărătorilor. "Sunt două categorii de clienţi: cei care au realizat că preţurile vor continua să crească şi iau decizii mai rapid şi cei care încă aşteaptă o scădere a preţurilor, deşi acest lucru este puţin probabil", a explicat ea. Creşterea preţurilor este susţinută şi de faptul că autorizaţiile de construcţie se obţin din ce în ce mai greu, iar oferta pe piaţă devine din ce în ce mai restrânsă.

    North Bucharest Investments se adaptează acestor schimbări cu o echipă integrată care facilitează întregul proces de tranzacţionare. "Noi avem toate departamentele necesare - juridic, financiar, brokeraj - ceea ce ne permite să ducem la bun sfârşit orice tranzacţie fără dificultăţi. Suntem pregătiţi să ne adaptăm preferinţelor şi nevoilor clienţilor", a adăugat Andreea Nicolae.

    Compania este optimistă în ceea ce priveşte evoluţia pieţei imobiliare. "Preţurile vor continua să crească, în special din cauza restricţiilor în acordarea autorizaţiilor de construcţie şi a creşterii cererii", a concluzionat Andreea Nicolae: "Cei care amână achiziţia riscă să se confrunte cu preţuri mai mari şi cu o ofertă mai mică, pe viitor".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional