Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Premier Properties - oferte imobiliare diverse, de la apartamente la vile de lux

Locuinţe /

Premier Properties - oferte imobiliare diverse, de la apartamente la vile de lux

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Premier Properties, reprezentată de Dragoş Pădineanu, aduce în atenţia publicului o gamă variată de oferte imobiliare. Accentul este pus pe proprietăţi destinate revânzării în ansambluri rezidenţiale noi, dar şi pe locuinţe de lux din zona de nord a Bucureştiului.

    "Ne-am prezentat cu oferte de pe piaţa liberă şi, în general, avem apartamente la revânzare şi închiriere în ansambluri rezidenţiale, dar şi promoţii speciale cu comision zero pe durata târgului", a declarant Dragoş Pădineanu.

    Proiectele promovate de Premier Properties la acest târg includ proprietăţi în unele dintre cele mai căutate zone din Bucureşti. "Oferim locuinţe situate în ansambluri rezidenţiale din zona de nord a Capitalei, care includ facilităţi precum piscine, finisaje de lux şi suprafeţe generoase, unele locuinţe având până la 400 mp utili", a precizat acesta. Preţurile locuinţelor variază semnificativ, în funcţie de dimensiune şi locaţie, de la 185.000 de euro plus TVA până la proprietăţi exclusiviste care ating pragul de 3 milioane de euro.

    Întrebat despre tendinţele actuale din piaţa imobiliară, Dragoş Pădineanu a subliniat că, deşi piaţa a traversat o perioadă de stagnare, există semne că urmează o revenire odată cu scăderea dobânzilor. "După o stagnare, consider că urmează o creştere şi o cerere mai mare pe fondul scăderii dobânzilor", a explicat acesta. În acest context, Premier Properties s-a adaptat la schimbările din piaţă, reorientându-se temporar spre închirieri şi spaţii de birouri. "Atât timp cât piaţa de achiziţii a stagnat, noi ne-am reorganizat pe partea de închirieri", a adăugat el.

    În ceea ce priveşte provocările curente, acesta a menţionat că inflaţia şi creşterea preţurilor materialelor de construcţii şi forţei de muncă sunt factori care vor influenţa inevitabil preţurile pe termen scurt şi mediu: "Având în vedere inflaţia, preţul materialelor şi costul forţei de muncă, preţurile vor creşte. Este o tendinţă inevitabilă în contextul actual".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional